maanantaina, marraskuuta 04, 2013

I spy with my little eye...

TOP9 - Mikä tänään potuttaa?

1. Kulahtaneet urheilusukat, erityisesti naisilla.

Siis mä en kestä. En juurikaan kiinnitä salipukeutumiseen huomiota (ainakaan miesten), mutta urheilusukat on jotain mitä en kestä. Varsinkin kun ne on lähes aina vedetty sinne polviin saakka. Ne näyttää aivan kamalalta ja ne pitäs kieltää lailla! NOU! Tämä on Suomalaisten suurin ongelma erityisesti kanariansaarilla kun ne yhdistetään sandaaleihin xD Oon haukkunu faijan sukat niin monta kertaa, että se on vihdoin oppinut että VAIN nilkkasukat käy tiettyjen kenkien kanssa ahahaha.

2. TV-Shop/Mainokset

Siis mulle kasvaa ihan kohtuullisen pituinen elin aina otsaan kun nään TV-shopin teeveestä. Just kun luulin että tämä olisi jo mennyttä aikaa niin yksi tyyppi facessa sanoi kuinka oli koulun sähköimpulssilaitteella saanut lihakset kipeiksi eikä tartte mitään edes tehdä whoa mäki haluan. Potuttaa niin paljon kaikki kuluttajaa harhaanjohtavat mainokset jostain hemmetin ihmepillereistä ja laihdutuslaitteista hei näin laihdut 20kg viikossa ja saat upean sixpäkin ja kiinteydyt ihan silmissä. Ei perkele, ja jotkut vielä haksahtaa näihin mainoksiin. Valitettavasti oikotietä onneen ei ole ja se sixpäkki rakennetaan keittiössä. Kaikenhuippu joku ihme vatsalaite, jossa heilutaan sivuille, se on kuulkaa semmonen laite jolla voi rakentaa kiinteän kropan kokonaan ja yläkroppatreeninkin saa samalla kun vaan tekee punnerruksia samalla telinettä vasten ei tarvi muuta tehdä. Ei vissiin käyny mielessä että se "uimari" mainoksessa ehkä on tehny joskus jotain muutakin ku käyttänyt ko. laitetta. Tod. näk. ei ole edes tehnyt sitä. Ei riitä sanat kuvailemaan mitä tunnen. Niin joo ja se Sauna Belt! Sitä vaan kuulkaa käyttämään niin ei tartte kun maata sohvalla ja voi mättää paskaa naamaan niin johan laihtuu! NOT! Ei tää ole mitään rakettitiedettä, puhdasta ruokaa, ylimääränen sokeri ja muu shitti pois ruokavaliosta ja liikuntaa jossain muodossa niin sillä pääsee jo alkuun.

(miraclesaunabelt.com)

Toinen todella todella suuri ärsytyksen aiheuttaja on se Bepanthen Anti Exem creme -mainos. "Miksi sä käytät sitä" "no kun sitä kutittaa" "kutittaako vielä" "ei kutita enää lässynlää" AAARRRGGHH!!! Ei kukaan, siis KUKAAN puhu tolla tavalla lapselleen. :D Tai jos puhuu niin hei haloo valot päälle. Mä ihan periaatteesta en ikinä ostais ko. tuotetta ku ärsytys nollasta sataan sekunnissa. :D Tosin mahtaa olla aivan käsittämättömän hyvä tuote kun oikeeta kättä kutittaa, rasvaa vasempaan ja silti tehoaa! (vähän on huonosti leikattu)


Ja se Pepsodent White Now missä se nainen kävelee siinä ja tarjoilija jolla on läjä shamppanjalaseja tarjottimella meinaa kaatua ja pudottaa lasit, mutta kun se tarjotin kääntyy niin lasit kummasti (koko torni) kääntyy samaan suuntaan ja kaikki samassa asennossa. Se ärsyttää niin vietävästi koska sen näkee niin suoraan että ne lasit on liimattu yhteen ahahhahaa.


3. Bussikuskit joilla on kengurubensaa

Aivan käsittämättömän ärsyttävää istua dösässä, jonka kuski kaupunkiajossa koko aika kiihdyttää ja jarruttaa vuorotellen. Oikeastaan kaikki kuskit myös jotka ajaa täysiä kanttarin yli on veeetuttavia (esim. faija) ei oo vaikeeta jarruttaa ja mennä pehmeesti.

4. Mun naama

5. Ihanat neidit, jotka lotraa hajuvettä kuus kilometrii esim. julkisissa kulkuvälineissä tai pukkarissa.

Meinasin kerran tukehtua Motivuksen pukkarissa kun joku oli vähän laittanut hajusteita. Ei tullu mieleen, että kaikki muut ei välttämättä halua haista sulle??

(www.someecards.com)

6. Henkilöt, joita ärsyttää fitness(-blogit)

Siis mua todellakin ärsyttää ne joita ärsyttää fitness. :D Mikä siinä on, että pitää siitäkin kitistä? "Ärsyttää kun joka paikassa on fitnesstä ja kaikki pitää olla fittiä ja terveellistä eikä mikään riitä ja aina pitää parantaa ja hei blaah ketä kiinnostaa"? Silmät kiinni niin ei ärsytä!!:)

(halfelf.org)

7. Raejuustopurkkien foliokannet.

Miksi ne ei voi lähteä nätisti irti purkista vaan aina joku reuna repeää? :D :(

8. Shakerit kun ne alkaa haista jos ei muista heti pestä.

Miksi se muovi on sellasta kakkaa? Eikä ees voi pestä pesukoneessa. Hei mitä skeidaa nyt joku sais kyllä nobelin palkinnon ku keksis bodykansalle shakerin jonka voi pestä koneessa ilman, että se alkaa vuotaa ja että se ei haisis kuolemalle jos sen unohtaa jonku kerran pestä. Kiitos.


9. Se kun salilla on niin paljon komeita miehiä ettei oma treeni kulje ollenkaan...eiku.. hä?

Pilke silmäkulmassa mä tämän kirjotin ;) Tänään sain liityttyä viimein salille. Monta tuntia pois lukuajasta, mutta it was so worth it. Eka pankkitili auki, 6kk jäsenyys ja sitten kauheeta kyytiä kotiin syömään ja SALILLE! YEEEAAAHHHBUDDY ilmeeni oli sama kun lapsella karkkikaupassa kun sain vihdoin sen uuden salin jäsenyyden. Aiaiai, ja oli muuten ihan heeeeleveten kuuma, syke huiteli jossain huippulukemissa ja miljoona ihmistä yhtäaikaa jumppaamassa. Huh, olin ainut muija siellä "miesten" puolella, muut muigelit taisivat kaikki jonottaa spinningiin. Sain oman treenin tehtyä aika hyvin kun jostain kumman syystä aina pääsin tekemään niillä laitteilla ja kässäreillä yms mitä aina tarvitsin, vaikka just ja just oli ees tilaa hengittää. Pitääkin ottaa kuva ens kerralla kun menen noin myöhään, meinaan en oo ikinä koskaan nähnyt niin sotkusta salia kun tämä. Voisin sanoa että 30kpl kässäripareja ja niistä ehkä parit oli telineissään; loput pitkin salia millon missäkin. Huh! Sama homma levypainojen kanssa. Ihan käsittämätöntä. Mutta toisaalta, on vähän niinkun asiaan kuuluvaa että niin täällä kun englannissakin jätetään kaikki kamat ku lehmän paskaa eikä välitetä muista treenaajista. Mutta plussaa, että todella hyvin kaikki suostuu treenaamaan vuorotellen, tai ainakin miehet. Kaikki naiset on vaan sanonu että joo oon ihan just redi. V**** kun ne ei tajua kävisin mielellään all men -salilla lol!!! Onneksi ei oo muita mimmejä vapaapainoalueella kun mä haha :D Tykkään treenata illalla myöhään, mutta koska sali on ihan tupaten täynnä voipi olla että on pakko siirtyä aamutreeneihin. Ja on tällä iltatreenamisella vissiin muutenkin huono puoli; meinaan illalla ei väsytä pätkääkään. Tuolta salita löytyy myös pari jumppasalia, joita varmasti saa käyttää posetreeneihin. Ahdistaa vaan ajatus, että ne salit on todellakin keskellä koko kuntosalia ja seinät lähes tulkoon vaan ikkunoita..... Ja kun edelleenkään bf anatomiset asennot ei oo niitä kaikista parhaimman tai luonnollisimman näköisiä :D

No mutta, ruuhkista huolimatta yläkropan heavy-treeni tehtynä. Huomenna etureiskoja can't wait!!

-Mertsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti