lauantaina, marraskuuta 23, 2013

Bodybuilder problems

First world problems!


The worst of em all. :(


The story of my life.



Dyam! Liian isot lihakset :(



NOOOOO!


haha.


Nii matafaka älä puhu mulle!


Alan itkee.


Ei oo aikaa!! (ps. just lähti tilaus jenkeistä tämmöselle hupparille, mulle tää sopii kun nenä päähän koska sanon varmaan vähintään 10 kertaa päivässä shit tarkoitten stuff;)



Onks tää se kuuluisa naisenlogiikka??


bitch please! :D


ei kyl voi yksin treenata ilman musiikkia, mission impossible!


kyllä ottaa päähän! vaan mikkihiirikuulokkeet auttaa.

Vitsivitsi. Tää postaus ei taas ollut millään tavalla asiaa, mutta koska mulla näyttää olevan niin hirveesti tätä luppoaikaa niin päätin sitten kirjottaa tästä. :D Ei nyt just tullu muita ongelmia mieleen...


Ai hitto kun oli hyvää iltapalaa eilen. Exquisan rahkaa, MyWhey mansikka/kiwi -prodejauhetta 10g ja 10g soijalesitiiniraetta. Sekasin ja lopuksi vielä 150g mansikoita <3 Maistuu ihan kunnon kermarahkalle mutta tässä ei ole lisättyä sokeria lainkaan. Soijalesitiini tekee ruoasta kun ruoasta hieman kermaisen makuisen. Se on siis rasvaa, mutta lasketaan hyväksi sellaiseksi. :) Proteiinijauheeksi käy varmasti mikä vaan muukin, mä nyt käytin näytepussin. Tykkään siis tosi paljon rahkan happamasta mausta, mutta vaihteluna tää on jees. Rahkoista käy mielestäni parhaiten joku vähän nesteisempi, esim. hieman vähemmän proteiinia sisältävä Lidlin rahkajogurtti (tai vastaava) tai sekaisin luonnonjogurtti ja rahka ja sitten lisäprodea tuolla jauheella joka myös tuo makua. Hedelmistä kannattaa myös laittaa granaattiomenaa, ihan mielettömän hyvää niin puurossa kun rahkassakin, niin raikasta.

-Hyvvee laavvantaita

-Mege

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti