maanantaina, syyskuuta 02, 2013

Mökkeilyä ja Fitness Expo

Ja niin saapui se kauan odotettu viikonloppu. Perjantaina auto starttasi kohti Mikkeliä ja Haukivuorta. Meitä taisi olla 14 tyyppiä viettämässä kesän loppua oli ihan huippua. En oo vähään aikaan nauranu noin paljon ja jossain vaiheessa iltaa kun kuuntelin muiden juttuja alko jo naamaan sattumaan enkä enää voinu pitää edes hymyä naamalla. Loistavaa :D Sanotaanko että huumorin taso oli lähellä jotain yläastetta mut ei kai se haittaa jos välillä hulluttelee ;) Kaveri kirjotti kännissä niin hienon tarinan ettei siitä ottanu erkkikään selkoo ja sitten räkätti yksinään sanoen et hei me ollaan kohta 30 w. Noh ei se oo niin justiinsa ;)


Kassialma reissussa.



Synttärilahja (Allu) piti puhaltaa kisakuntoon. Just joo hei. KATTOKAA SE PUNNERTAA!


Vähä oli kylmä.


Ihana hikinaama. Kai siellä jotain on tapahtunut tässä 13 viikon aikana.

Lauantaina lähdettiin 12 aikoihin ajelemaan takasin himaan ja mä hypp'sin kyydistä Lahdessa. Akkiä sapuskat naamaan ja Expoille katsomaan Nordic Pro -kisaa. Mietin alussa että olikohan nyt oikeesti järkevää mennä katsomaan tätäkin kisaa, mutta todellakin oli kun suomalaiset veti tuplavoiton eli Kati Alander voitti Nordic Pro Figuren ja Anna Virmajoki vei Pro Bikinin. Aivan mieletön fiilis ja mulla hakkas sydän jotain miljoonaa kun oli enää kaksi kilpailijaa lavalla odottamassa sijoituksia. Katsomo oli täynnä ja kyllä siellä vaan räjähti kun voittajat julkaistiin. Aivan sairaan upeaa onnea Katille ja Annalle!!! Niiiiiiin huippuja molemmat ja he pääsevätkin edustamaan Suomea Olympiaan whoop whoop ei oo ennen käyny niin, että KAKSI (kyllä luit oikein, kaksi) suomalaista saa samaan aikaan Olympiaan paikan! Ei vaan voi olla ihailematta molempia, Annakin niin luonnonlahjakkuus kun vasta toinen Pro kilpailu ja alla 1 sekä 2 sijat. Huh huh käsittämätöntä.


(kuva body.pictures.fi)

(kuva pakkotoisto.com)


Siitä löytyypi Pro kilpailun calloutit. Bootyä löytyy jajajaja Annan fysiikka selkeästi parempi kun aiemmin. :) Menee ihan kylmät väreet tota kattoessa.

(Bull vasemmalla)

Bullin puolesta harmittaa sikana kun hän oikeesti näihin kisoihin teki kaikkensa että pärjäis ja sitten homma kaatui siihen vatsan kontrolloimattomuuteen. :( Ja toki sitten kritiikkikin on sata kertaa negatiivisempaa ku on ton tason kilpailija ja suuret odotukset. Tosin mä luin pakkikselta, että jengi oli huudellut tyhmiä tyyliin "vatsa kuriin apina" tulee surullinen fiilis. Mä en onneksi kuullut muuta kun tsemppaamista ja voi olla että olisin vähän avautunut jos vierustoverin suusta olis kuulunut jotain tollasta. Oli kuitenkin pakko huutonauraa kun ehdotettiin maitotuotteiden vähentämistä sekä PILATESTA. En nyt valitettavasti osaa kuvitella Bullia pilatekseen vaikka se voisikin auttaa. :D Onneksi pakkiksen ketju pistettiin nyt poikki luokattomien kommenttien takia. Noh joo, hyvä kuitenkin, että yleisö ainakin yritti kannustaa ja Bull sai jengin messiin ja vaparikin oli mukaansatempaava (koska suomalainen ofc). Mutta se ei valitettavasti riittänyt. Jerry Ossi taas oli liian pieni, mutta tiukka ja siitä tulikin se 9 sija.

Olin yötä kaverin poikkiksella niin ei tarttenut maksella hotelleja ja päästiin näppärästi pyörällä 5min Messuhallille. Illalla mentiin vielä kattomaan ilotulitukset ja tsekkaamaan tivoli. Olis ollut kiva käydä yhdessä laitteessa, mutta oli liian pitkät jonot niin se jäi sitten väliin ja tultiin kattomaan Supermajoa teeveestä haha laaaatua. Nopeet 7,5h unet ja taas ylös aikasin kattomaan Fitness SM -kisoja. Ne alkoi 9.40 junnu bf ja sieltä mua kiinnosti lähinnä nähdä miten pärjäävät Farmilaiset sekä Oona Tolppanen. Hänen oman blogitekstinsä perusteella ajattelin, että on oikeasti pehmeässä kunnossa, mutta Oonalla oli kyllä mun silmään tosi esteettinen fysiikka. Ja bootya löytyi kyllä. ;) Top3 meni 1 sija fitfarmin Sandra Nurmiselle ja 3 sija Laura Pojanluomalle. Mielettömiä mimmejä kaikki! Fitness-sarjan vei Piia Pajunen, jolla olikin mielestäni (Evellä oli kylläkin paremmat pisteet) ihan ylivoimainen vapari, todella mukaansatempaava, ja oon tosi iloinen hänen puolestaan, toivoinkin että Piia vie koska hänpä toikin jo viime keväänä EM-kisoista Suomen ekan naisten Fitness-mitalin ja nyt odotukset onkin korkeella MM-kisoja ajatellen (suomenmestarit saivat mm-kisaedustuspaikan) ;) Harmitti hirveästi kun luin Miran blogista sunnuntaiaamuna, että hän oli loukkaantunut. Tyttö kuitenkin veti hienon vaparin kaikesta huolimatta ja nappasi itelleen 4 sijan. Ainut mitä jäin ihmettelemään että mihin ihmeeseen katosi voittajasuosikki Maikku Hiljanen. Mutta ilmeisesti kroppa pisti vastaan eikä hän päässyt haluamaansa kisakuntoon joten kisat jäivät väliin. Tää on just harmittavaa kun tekee kovan työn ja viime metreillä käy jotain. Se on se riski joka on jokaisen otettava.

Body fitness -vertailut tuntu tosi pitkiltä ja meinas alkaa vähän väsyttää. Mun suosikki farmin Tanja Räsänen vei oman sarjansa 2 sijan. Tosi mallikas fysiikka ja kaunis muutenkin. Muuten ei juuri bf kiinnostanut paitsi ne t-kävelyt. Anne Nyman voitti sitten tietty oman sarjan Suomemestaruuden ja overallin täysin ansaitusti. Ihan käsittämättömän upea. Siinä on mulle tavoitetta :)


Tanja Räsänen
(kuva pakkotoisto.com)

(kuva body.pictures.fi)

Btw. noita kuvia katsoessa on jännä huomata miten täysin erilaiselta koko lavalookki näyttää kuvasta versus paikanpäällä. Jää se koko blingi ja kirkkaat värit pois, tosi pliisun näköisiä osa. Esim. lavalla vasurilla oli ihanan kirkkaat ja persikan väriset biksut ja kuvassa TODELLA booooring. Samoin Keskellä (Anne Nyman) oli todella kirkkaat eikä lainkaan tuon väriset.

Huomatkaa myös, että nuo on lavakuntoja, jossa en halua olla vuodenympäri. Samoin tuo asento saattaa jollekin näyttää todella maskuliiniselta, mutta se on anatominen asento edestä, jossa levitetään selkä. Saattaa siis näyttää aika "isolta", muttei tuollalailla kukaan seiso muuten kuin poseeratessa. :)

Kaveri lähtikin bf jälkeen ja mä jäin vielä katsomaan bikinikisoja. Jostain kumman syystä mua kiinnostaa enemmän kattoa bikinejä kun bf vaikka oma laji onkin bf. :D Noh, sieltä jäi päällimäisenä mieleen, että mun mielestä pitkässä sarjassa taso oli aivan eri luokkaa finalisteissa kun muilla. Ei näyttänyt siltä, että niitä olis edes arvosteltu samoilla kriteereillä ja linjaukset oli vähän sitäsuntätä ja osa finalisteista olikin mun mielestä todella laihoja ja lihaksettomia ja muut lihaksikkaammat eivät pärjänneet vaikka perse olis ollut samanlainen ku Virmajoella (no ei nyt ihan mutta kuitenkin). En ymmärrä kyllä millään tasolla esim. keskisarjan kaikkia finalisteja...enkä kyllä lyhyenkään ehkä siellä oli molemmissa kaksi jotka olisi mielestäni ansainnut kokonaisuuden perusteella finaalipaikan. Noh mutta kai se on se, että lihaserottuvuutta vaan ei yksinkertaisesti saanut olla ja siellä oli liian kireitä fysiikoita ja pikaisella lähikuvien vilkaisulla näyttäisi siltä, että joillain olikin sitten väri hieman epätasainen (jota en toki takaa nähnyt). Kaikki asiat vaikuttaa. Pitkän sarjan voittaja Sara Back oli käsittämättömän upea. Eikä hänkään mikään pehmeä ollut todellakaan. Sara edustaakin snadisti lihaksikkaampaa bikinikisaajaa kuten Nathalia Melo. Sara vei myös overallin ja ei voi muuta sanoa kun että Team Bombshell tekee voittajia. :D Bikini SM on pidetty Suomessa nyt kolmesti ja joka kerralla Bombshell on vienyt. 2011 vain yksi sarja, jonka voitti Anna sekä 2012 kaksi pituussarjaa ja molemmissa Bombshell voittaja ja overall Anna V. Saralla oli paljon samankaltaista liikehdintää lavalla kun Annalla ja aika samanmoinen persusosasto, bootya löyty kyllä. Siitä vois olla Suomen seuraavaksi Pro-kilpailijaksi IMO :)



(kuvat pakkotoisto.com)

Kuvissa overall-vertailu eli kaikkien sarjojen SM-voittajat. Kuten näkyy ei nää mimmit edes paini samassa sarjassa ja samoin kävi aikoinaan Annan kanssa, muilla ei ollu mitään jakoa. Huippua, että Suomestakin alkaa tän buumin myötä löytymään lisää potentiaalisia maailmanhuippuja! :) Saran instagram/fb-sivulta löytyy myös muutos kuva ja on kyllä ihan käsittämätön transformation 9kk, ihan kun ei olisi sama tyyppi kuvassa. En mä ainakaan ole saanut rakennettua sellasta persettä tässä 1,5 vuodessa :D Pakko olla hyvät geenit lajiin.

Mulle tuli vähän jännä fiilis kun Expojen aikana tuli välillä sellanen olo, että hei ei tossa oo mitään järkeä dieetata 6kk jos sitten ei pääsekään finaaliin. Ja että ei tää ookaan mun juttu mä en halua että mun naama tunnetaan jostain fitnesskisoista. Ja sitten välillä taas että hitto tätä mä just haluan enkä malta odottaa. Aina sillon kun tulee se eimustaootähän-fiilis ajattelen vaan, että vaikka se olisi kuinka vaikeeta niin mä vien tän homman loppuun nyt yhden kerran ainakin, jotten sitten jää lopuks elämää miettimään että "josko sittenkin". Oli se sijoitus sitten mikä tahansa niin sitten ainakin tietää mitä se on. Expot vaan oli niin täynnä tätä bodykansaa että iski joku ihme ähky. Apua mikä mua vaivaa en halua olla paikassa, jossa kaikki ympärillä ajatteee samalla tavalla???????? Miten se on ees mahdollista. Vai iskikö mulle vaan joku pienuuskompleksi :DDDD Mutta kyllä sitä vaan kovasti ihailee sitä duunin määrää mitä jokainen kilpailija on joutunut tekemään päästäkseen lavalle, vaikka se sitten olisikin vain sen 15min.

Expoilta tarttu matkaan Biancaneven treenipanta sekä BrasilSulin pöksyt. Fastin osastolla oli tarjouksessa Shock-juomat 2kpl / 40e joten sitä nappasin kaksi purkkia uusina makuina Blood Orange ja Energy Drink. Sekä kasa energy drink -näytepusseja. Niitä olis voinu käydä kahmimassa lisääkin mutta eiköhän nää nyt riitä vähäks aikaa. Kirsikka ja mustikka maistuu aivan kaamealle, joten odotukset ei oo korkeet näitä juomia ajtellen :D Intraakin oli näköjään viimein tullut uusi maku, mutta sekin oli joku mustaherukka joo hyi?!!!





Oliks tarpeeks purkkaa messissä Expossa? Hups, laukkuun häviää aina kaikki niin sitten pitää ostaa lisää. :D

Tulipahan superpostaus. Seuraavan kerran päivitystä sitten Madridissa TJ2 !!! Apua. Pienoinen vatutus iski tossa kun mulle ilmoitettiin tosiaan etten voi osallistua ilmaiselle espanjankurssille. Oma vika kun en ilmoittautunut sillon kun oli mahdollisuus ja nyt se ei oo enää mahdollista. Noh, onneksi kävin sen yhden kurssin täällä vaikkei se nyt olekaan sama asia. Kyllä mää pärjään, pakon edessä lol. Ainut että alan jo nyt stressaamaan siitä jos en löydä heti kuntosalia tai jos se yliopiston sali ei oo tarpeeksi hyvä. Nyt alkaa pakkailu ( ja panikointi) :) Heissulivei!

-Metukka

4 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus! Ihan käsittämätön toi keskipituisen bikinin finaali, kelasin että idea jotenkin muuttunut kun parhaat oli 2 vertailussa. Lähdettiin menemään heti kun finalistit julkaistettiin! Kuten kirjoititkin, olisi ihan kauheaa dieetata vuoden ja huomata että kunnolla millä viime vuonna olisi sijoittunut ei tänä vuonna ole tekemistä finaalissa, vaan haetaan eri fysiikkaa. Huhhu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo aika pihalla täällä Suomessa ollaan edelleen vaikka laji ollut meillä jo 2 vuotta. Keväällä kireys oli valttia ja nyt ei missään imessä saanut olla kireä. Oon itse ollut siinä luulossa että bikinissä persus/reidet on oltava oikeasti kunnossa jos mielii sijoituksille päästä (ei toki ainut arvostelukriteeri) ja sitten yhtäkkiä finaalit täynnä laihoja tyttöjä. Vieressäkin jengi kommentoi tätä ihan samaa asiaa. Noh, ehkä se tästä selkenee, harmi vaan monien kisaajien puolesta jos on ollut tavallaan vääränlainen kisakunto koska tuomarit on ihan pihalla.

      Poista
    2. Pitää kyllä heittää ihan avautumispostaus tästä omaan blogiin, vaikken ikinä uskonut tekeväni sitä :D Ootko muuten tähtäämässä kevään vai syksyn kisoihin?

      Poista