sunnuntaina, syyskuuta 29, 2013

Suht hapottava treeni

Elikkä eilen takareisi-perperi-pohje. Tein vähän erilaisen kun mun treeniohjelmassa, koska eninnäkään ei ole sitä hack-laitetta ja toisekseen teki mieli tehdä erilailla. Joten here it is:

smith-kyykky leveä 4x15 (35->30->20kg)
smith-pystyprässi 3x15 (70kg)


(smith machine vertical leg press: mä tein tuon lattialta mutta kai se noinkin toimii, tohon jos yhdistää superiksi vielä jonkun persusliikkeen niin halleluuja ku polttaa)


superina sumoveto 3x10 (60kg) sekä reisikoukistus jalat yhdessä 3x15-20


(sumo deadlift: mä teen jalat todella leveällä, ottaa pakaraan tosi hyvin)

lantionnostot (47kg) 3x15


(barbell glute bridge: itse en laskenut painoja lattiaan toistojen välissä)

Loppuun vielä se tappava 100 askelkävelyä, suht hapokasta ihan ilman painojakin kun tekee ilman taukoja. Huh huh sen jälkeen saa aina hetken aikaa keräillä itseään lattialta.

Pohjepumppaukset seisten omalla painolla 3xmax 30sec breikit.


Eilen ja tänään ollu vähän saamaton olo. Pe oltiin ulkona ja oli tosi tosi kivaa olla pitkästä aikaa tanssimassa enkä oo nauranu noin paljoo vähään aikaan. Italiaano päätti vetää persiit ja se sitten omien sanojensa mukaan löysi tosi ruman tytön, joka sattui olemaan toisen kämppiksen kaveri. hups. :D Se yritti tanssilattialla antaa kättä meille, että pelastettaisiin se siltä tytöltä hahahaha. Sit eilen päivällä se alotti ihan hirveen sykkimisen ja nyt kiiltää keittiö ja lattiat on mopattu. :D Tää on kyllä every girl's dream että kämppiksenä OCD italiaano, joka aina siivoo darrapäivinä ahahah.

Tää nyt oli vähä tämmönen postaus. En useinkaan enää jaksa kirjotella treenejä ylös, koska mietin et ne on vähän tylsiä lukea. Oon alottanu jotai miljoona tekstiä, mutten oo saanu tehtyä niihin sitä loppusilausta niin ei oo sit tullu julkastua. Olis mulla ihan jotain asiaakin. :D Nojoo hyvää sunnuntaita everyone! Mä teen nyt sunnuntaisiivouksen ja leivon korvapuusteja ku ei nää tiiä mitä ne o. ;D

-Metu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti