torstaina, syyskuuta 05, 2013

Saludos desde Madrid!

Täällä ollaan joo. Koko elämä tuli taas mukana vaikka kuinka mukamas selviän vähillä tavaroilla 2,5 viikkoa. Hienosti selvisin kyllä, 2 tuntia ennen lentoa piti äkkiä ostaa lisämatkatavara.


Meritums matkalla Madridiin.


ja on tavaraa jajaja.

Siinä vaiheessa kun matkalaukku oli melkein täynnä ei ollu pakattu vielä ensimmäistäkään vaatekappaletta. Otin kyllä kaikkea tarpeellista kuten Lekuen höyrykääreen sekä paistoalustan, pakasterasioita, kaikki proteiinit, treenijuomat ja -jauhot, patukat, kaurahiutaleet, pillerit, pyyhkeet ja lakanat ja pari shakeria. Huh, sit vaan toinen kassi matkaan ja hyvin mahtui. Edelleen unohtui frozzypack kotsaan ja kaikkee muutakin. En sitten tajunnut, ettei tässä +30 asteen kuumuudessa paljon ruokia kuljeteta mukana käsilaukussa kun ne ei pysy edes viileenä. Suomessa ei mitään ongelmaa...


Näkymät mun huoneen ikkunasta.

Täällä ei eilen illalla ollut muita paikalla kun kuuma italiaano Christian. Käytiin sitten vielä romanSSissella illallisella haha not. Mut joo syöpöttelemässä ja sepä mulle sattui mainitsemaan jostain todella hyvästä kuntosalista meidän vieressä. Ajattelin käyttää yliopiston salia, mutta nähtiin tänään toisen kampuksen "sala de musculacion" ja se on samankokoinen ku tää huone eikä tilaa kyykkäillä yms. Ulkoa päin tuo meidän lähisali on ihan jumalattoman hieno ja puhdas. Kallis on, mutta helpottaa elämää huomattavasti ku ei tarvi raahata salikamoja mukana. Nauratti, kun se tyyppi joka näytti sen salin selitti tyyliin paniikissa (meitä oli kolme muijaa) että ei täällä oo kuin yksi kuntopyörä hahaha. Meinasin sanoa, että ei kuule haittaa noi painot tossa riittää. Isomman kampuksen salia kuulemma käyttää todella moni vaikka onkin isompi. Mutten kestä jos ei mahdu ees hengittää ku on liikaa populaa.

Pelkäsin ihan hulluna mun espanjankielentaitoa ja ihan hyvi on juttu luistanu tähän saakka. Mitä nyt hieman ongelmia ymmärtää aina paikallisia, mut sen nään sitten ens viikolla miten ymmärrän mitään.

Löysin jo tänään Corte Inglesistä (paikallinen stokka) sellaisen erikoiskaupan, jostai sai kaikkee soijamaitoo, leseitä, tummaa leipää yms. Tulikin ostettua kunnon suolaa, soijamaitoa, soijalesitiiniäkin jopa löytyi, kookosöljyä, sokeritonta ketsuppia yms. Oon myös ehtinyt tekemään parille päivälle lounaat, mut jotenkin tää paikallinen parsakaali ei oikein suostunut kypsyä mun Lekuessa. Tuli todella sitkeetä hyi :D

Tää lähtis nyt Puerta del Solille hengailee ja tsiigailee mestoja. Hasta luego!

-Merkku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti