torstaina, syyskuuta 26, 2013

Not so fitness

(Edessä kuvapläjäys) Holy crap mikä viikonloppu takana. Samalla elämäni yks parhaista ja hirvein. :D Kävin siis kotona Suomessa oli tosi ihanaa nähdä kavereita yms ja ketutuskin katosi sinä aikana. Mutta, lauantaina tosissaan juhlittiin synttäreitä, ehkä hieman liikaakin. Tää wannabe-bodari meni sitten ja riipasi sellasen kännin että oksat pois. :D Tai noh, ihan normaalihan se olisi ollut, mutta kun ei oo vuoteen juonut, niin sama määrä keittoa aiheutti sen, että siinä meni kaksi päivää palautuessa. Siis kaksi (2)! Eikä ruokakaan maistunut niinkun olisi pitänyt. Noh kärsi paska kärsi jos oot itelles tollasen aiheuttanut. :D Ei taas tarvi käydä juhlimassa ku ehkä aikasintaan kisojen jälkeen ens vuonna, ei tämmosta jaksa ku kerran vuodessa jos sillonkaan. Ei vaan ole mun juttu ja tää vahvisti sen, etten missään nimessä oo lähdossä mihinkään 3 pv bilereissuille kattomaan selvinpäin ku jengi örveltää (mä en JAKSA jos en saa nukkua) täällä. Mä en käsitä miten oon Lontoossa ollessani voinu tehdä tän sen 5 kertaa vähintään, että pe illalla myöhään suomeen -> la ulos tappiin saakka -> su lento takas ja illalla perillä -> ma heratys klo 7. Yhteensä 7 tuntia tuskaista matkustamista hyihyi.


Ehkä maailman ällöttävin matkaeväs: Keitetyt munat joihin laitoin aivan käsittämättömän pahaa yrttiduolaa ja pussin pohjalla lillu varmaan puoli desiä nestettä. YÖK!

No mutta, kaikesta huolimatta oli huippukiva ilta, joskin musta tuntuu että oon taas ollu oma itseni ja oon juossut millon missäkin ja ihan ku en olis missään vaiheessa edes hengannut mun kavereiden kanssa mut ilmeisesti oon kun ei kukaan oo sanonu mitään. :D Kaikilla oli kivaa, hyvä niin. En tosin tanssinut varmaan minuuttiakaan, mutta jauhanut oon paskaa senkin edestä. Eniwei kiva hommeli kävi tossa, kun mä viikkoa ennen aloin järkkäämään asioita ja olisin halunnut vuokrata jonkun tilan, mutta aika loppui kesken. Noh keilauksen jälkeen istuttiin kumminkin juomassa meidän juomat loppuun, mutta yhtäkkiä joku vanhempi mies tuli kysymään, että ollaanko me käyty siellä ennen. Oltiin hieman hämmentyneitä ja sanottiin että ei, johon hän tokaisi, että tulkaas mukaan niin mä haluan näyttää teille jotain. Lopputulos: päästiin meidän porukalla Kampin keilahallin vippitiloihin ja ilmaset juomat jääkaapissa. :D Se omistaja oli siinä mukana, ja sanoi että hän maksaa kaiken pitäkää kiva ilta. Joo ok jee ei tartte kahta kertaa käskee! Kaverit kävikin siinä saunassa. Ihan kiva mesta ja vois jopa vuokratakin sen tilan ihan itse eikä ollu ees kallis. Ihan hyvää markkinointia etten sanois ;)





:)) <3



Kampin keilahallin kokous/saunatilat. Hieno kokemus suosittelen!

Sunnuntaina meillä oli tosissaan Kiilasta varattu brunssi oli nannaa mmmm mut kaikki taisi olla siinä vaiheessa vielä aika sekasin ja jouduin jättämään meidän pöytäseurueen lähteäkseni lentokentälle. :( Kuulin, että brunssiralli oli kestänyt sen 4 tuntia. Hienoa. :D Eikä sinne lentokentällekään päästy ihan ongelmitta, oltiin jo lähdetty ajamaan ku tajuttiin että Espanjan kämpän avain jäi kotiin. Ajettiin pihaan ja sitten se avain olikin pikkulaukussa takakontissa. Mua vaan alko naurattaa koko tilanne, johtuen varmaan osittain myöskin väsymyksestä eikä ollu stressin stressiä. Nokka kohti kenttää ja oltiin siellä 5min ennen backage dropin sulkeutumista ja vieläpä jonotettiin väärässä jonossa. Just ja just ehdittiin olis voinu vähän harmittaa jättää 3 matkalaukullista kamaa suomeen. Noh, ainakin meidän kaikki laukut tuli ihan ensimmäisenä Madridin päässä joten ei haittaa :D


Onks nyt tarpeeksi kamaa? Jännittää sit kotiin lähtö. Lontoosta lähtiessä mulla oli yli 100kg mitäköhän tällä kertaa kun nyt jo on vähintään sen.

Olin mutsin kanssa 4 yötä hotelli Husa Princesa:ssa ja voin suositella. Hotellin asiakkaille kuului myös fitness centerin käyttöoikeus ja kun yleensä ne on vähän mitä niin nyt se olikin Holiday Gymin kuntosali, jossa myös uima-allas ja kaikki tunnit. Itse sali oli aika pieni ja ahdas ja täynnä kaikkia laitteita eikä ollut kunnollista vapaa-paino puoltakaan, mutta sai siellä treenit vedettyä. Siinä mä miesten keskellä väänsin maastavetoa samalla ku jengi pumppas hauiksia ku ei ollu mitää erillistä tilaa, huonoilla kengillä ja liian pehmeällä alustalla, joten tällä kertaa jätin parhaan sarjan sen 85kg x8 :) Enkä muutenkaan usaltanut ees mennä salille maanantaina kun varmasti olis pumppu leikannut kiinni. :D Joten vähän iisimmin tällä kertaa. ;)




Kunnollinen prässi viimein, kun kerran en "omalla" salilla treenannut.



Keskustassa on aivan ihana wokkimesta, johon saa itse valita wokkiaineet raakoina ja sitten ne wokkaa ne. mmmm


Kiertoajelun satoa. Oliskohan ollu Nuevos Ministerios. Ei voi muistaa.


Casa de Campo -puistoa.


Puerta de Toledo.


Colón. Haha very funny in English.


Ootd. Tylsä kuva.


Löysin viimein espanjankielisen fitnesslehden. Hyvä vähän opetella sanastoa. ;)

Jepulis, että semmonen viikko täällä. Nyt alkaapi hc food preppi ja sitten salille vetää selkäreeniä. :)


jag & uusi bodyactionin paita 13e alessa!!!
hEJJJJ pööö

-metu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti