tiistaina, syyskuuta 10, 2013

Ihan loppu

Kuveja



Kielten laitos.




Käytiin isossa shopping centterissä ja tuli samalla käytyä Ikeassa ostelee household hommeleita ja syömässä.


Ei tää aamupala (mikrolätty) mikää kaikista kaunein oo, mutta hyvää on. Puddea, valkuaista ja soijalesitiiniä.


Joku hirrvveen hieno rakennus no idea mikä. (edit. postitalo)

Täällä on kyllä tultu käveltyä ihan simona. En oo hommannu nyt täksi kuuksi abonoa eli matkakorttia, joten oon yrittäny säästää. Ja muutenkin aurinko paistaa mikäs siinä on kävellessä.

Kävin äsken vetäsemässä etureiskapuntin. Niin loppu ettei mitään järkee. Kyykyt ihan finaaliin kerrankin eikä pää tällä kertaa laahannu perässä. Eka kirosin sitä jäätävää määrää cardiolaitteita, mutta nyt totesin sen olevan hyvä juttu koska salin puolella on vähemmän jengiä :DD Siellä on technogymin laitteet, tiiättekö semmoset missä on joku ihme näyttö joka laskee toistot ja kilot (ainakin ruoholahden motivuksella on). Noh, nyt selvis mitä varten ne on, meinaan täällä on käytössä sellainen avain (google kertoi, että se on "wellness key"), joka tungetaan siihen näyttöön ja se sitten tallentaa kaikki toistot, kilot ja treenit. Cardiolaitteissakin on niitä ja sit ilmeisesti voi ihmetellä sellaselta koneelta omia treenejä. Nojoo en tiedä. :D Mut eihän se mullakaan kauheen putkeen menny ku 3 päivää ehdin olla jäsenenä ja hävitin sen avaimen johonki salille. Jumalauta. :D Emmä sitä muuten tarttis mutta se käy sisään ja ulos mennessä sekä pukkarinkaappeihin. Plaah 20e meni sinne.


Nyt alkaa olla semihyvä fiiwis. Ei enää ahdista niin kauheesti kaikki asiat mitä pitää tehdä, koska joka päivä ollaan saatu jotain aikaseks. Kuten haettu ESN erasmus-kortti, otettu kuva opiskelijakorttia varten, abono-hakemus tehty netissä, kaikki yliopsiton mailit ja campus virtual -hommelit hoidettu yms. Oon myös saanu ostettua kaikki tarvittava keittiötavaroista lakanoihin. Huomenna alkaapi luennot eikä tarvi sillain siitäkään ressata kun saa vaan käydä kiertelemässä kursseilla ja kattomassa mikä tuntuu parhaalta. Enää pari paperia allekirjoitukseen niin johan alkaa sitä opintotukea ja -lainaakin sadella tähän osotteeseen. Ei oo paljon jenejä meinaan millään tilillä enää. :D Ostin tänään lisää Lékuéita, mutta niistä esittelyjä myöhemmin. Loppukevennyksiä mun lempparikirjasta, joille huutonauroin eilen illalla.

<3


wut?

ahahahaha

BUSTED

Joo ei mulla muuta. On tää niin huippukirjasarja (mitä nyt 2 kirja hieman toistaa edellistä ja itseään) että meinasin ostaa ekan myös espanjaksi. Jipii. Ainiin ja käykää ihmeessä kattomassa fitnesshoroskooppi ahahahah loistava!!!

naamakuva vol 3928346563

-Merkku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti