perjantaina, syyskuuta 13, 2013

Onni on...

...kaurapuuro aamupalalla!!!


Ja testasin sitten heti alkuunsa valkuaispuuroa. En tiiä teinkö tota oikein kun ei se ollu kauheen ihmeellistä, mutta toisaalta ei mulla ollu kaikkia aineitakaan. :) Oli kyllä snadisti ahky olo ku oon muutaman kuukauden syöny vaan rahkaa/raikkaa aamupalalla. No en valita koska ei oo mitään parempaa maan päällä ku puuro!

...kun hedelmät lisäänty päivässä ja 200g bataattia 5 kertaa viikossa aaaaaah ihanaa ihanaa!


Ei siinä muuta kun että bataattia tänään metsästin ainakin puoli tuntia. Monen monta vihannes/hedelmäkauppaa ja lidl myöhemmin löysin sitä viimein Carrefourista ja maksoi 1,99e/kilo. Ostin sitten samalla 2,5kiloa kun en jaksa jatkuvasti ravata siellä. :D Onkos toi halpaa, kun musta tuntuu että on mutten muista minkä hintasta on suomessa...?? Paluumatkalla löysin kaksi kauppaa lisää josta noita löytyy joten im done. Tosin voipi olla että ostan parin seuraavan kuun aikana kaupat tyhjiksi. :D Meneehän sitä nyt kumminkin kilo viikossa...

Eli uusi ohjelma napsahti sähköpostiin. Tajusin just, että tällä ruokaohjelmalla mennään varmaan nyt aika pitkään eikä tässä oikeasti ees oo enää pitkä aika kisadieetin alkuun. Voi helevata apua. Mähän oon ihan pienen pieni sit ku läskit lähtee. Tää meinaa sitä, että entistä kovemmalla temmolla on pyrittävä vetämään treenit, jotta saadaan lihaskasvu maksimoitua.

Täällä vedetään kans noita kananmunia aika reippaalla kädellä päivittäin, että saa kyllä selkä vääränä raahata niitä tänne mut ei kai se haittaa. Näköjään osasin aavistaa kun just ostin tuon kuvan munakas-lékuén. :D Siihen siis yksi muna + 2 valkuaista ja meinas räjähtää koko paska vaikka oli alle 2minuuttia. Ohoh. Vaatii vähän harjottelua mutta oli täydellinen munakas!! Meinasin kyllä tilata massilta valkuaisia pullossa, ei oo kovin kallista ja helpottaa mun elämää 150% kun vihaan rikkoa munia ja heitellä keltuaisia pois. 5,90e muistaakseni ja 1kg.


Onks nyt tarpeeksi munia? No ei oo näähän riittää vaan 1,5vk.


Kylmäsavulohipastaa :)

On ollut vähän kirjottamisen aiheet vähissä viime aikoina, joten tahti on hidastunut. Tääkin postaus on aika turha :D Mun täytyy kattoo jos saisin jonkun ottamaan kuvia treeneistä, lokakuussa toi italiaano alottaa tossa samalla salilla niin ehkä sitten. :)

-Mertsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti