sunnuntaina, syyskuuta 15, 2013

Parque del Retiro y Toledo

Jep jep käytiin vähän soutelemassa lauantaina Retiro-puiston tekojärvessä. Ihan miälettömän hyvä sää. <3



Torstaina meillä oli Erasmus-partyt Shôko-clubilla. Olin ihan naatti, en vaan yhtään jaksa illalla alkaa laittautumaan (ihan ku tälle naamalle olis jotain tehtävissä haha) mutta menin kuitenkin, pakko skarpata näin alkuun. Nähtiin pari tyyppiä mun business-tunneilta ja muualta ja tanssittiin huimat 3 biisiä jonka jälkeen Marjon kanssa todettiin ettei tää meno tästä paremmaks muutu ja lähettiin himaan. Perus night out ei niin mitään ihmeellistä. No tulipahan käytyä. Nukkuminen, treenaaminen ja päivisin kaupungilla chillailu antaa mulle tuhat kertaa enemmän ku ulkona käyminen ja darrailu/väsymys juhlimisesta. Not my cup of tee.

Sunnuntaina mentiinkin sitten Toledoon, joka on kaupunki Madridin ulkopuolella. Erasmus-reissu sekin. Ihan älyttömän kaunis kaupunki, keskiaikainen sellainen ja ihania pikkukatuja joka puolella. Ei kauheesti ollut aikaa kierrellä, mutta kiva oli käydä ja toivottavasti tuli ees vähän tania naamaan. Ei oo yhtään sellanen fiilis, että olisin täällä opiskelemassa vaan auringon ja tän alun lusmuilun takia tuntuu, että olisin lomalla. Noh vähän aikaa vielä saakin olla kunnes alkaa loputkin tunnit lokakuussa.






Eväsretkellä taas. Hätä keinot keksii kun sheikkeri ei mahdu laukkuun. Näyttää siltä, että olisin tehny kuravelliä pulloon. Yök.


Toledon jälkeen olkapää- ja handupunttia. Tietyssä valossa ehkä joku lihaskin saattaa näkyä. :D 


Bulkkisian päivällinen. Hahaa, ja ihan samat ohjeet kun dieetillä. Tein vaan vahingossa vähän isomman aterian raa'asta kukkakaalista, salaatista ja valkuaismunakkaasta sekä kesäkurpitsa-kananmuna-spagetista :)


Party animal lähössä uuulooos.

-Mertsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti