keskiviikkona, heinäkuuta 31, 2013

Hyvä fiiwis

Nyt on taas kaikki asiat tosi hienosti eikä oo stressin aiheita. Ei ärsytä Espanjaankaan lähtö enää, eikä se kurssikaan. Siellä on oikeastaan tosi mukavaa siellä epsanjan kurssilla. Dieetti tuntuu hyvältä, homma pelaa. Ruoka on hyvää. Mikäs voisikaan enää olla paremmin :)



Luomuvadelmia. Jäätävä hinta, mut emmä jaksa lähtee 3 kiloo keräilee jostain metsästä :D Ja luomu on aina parempi <3 Riittääpähän koko vuodeksi, kun vähän kerralla napsii pakkasesta ;)

Viikon lempparitreeni tehtynä eilen elikkä selkä-hauis. Noh, toi hauis ei oo lemppari, mutta kai se menee siinä sivussa ;D Tein tällä kertaa vähän voimapainotteisemmin, eli monta sarjaa ja vähän toistoja. Enkat paukkuu MAVEA 4x95kg !!! Jippii. Nostin tankoa pinnoilta (tai whatever ne on nimeltään) eli vähän irti lattiasta. Puhtaita toistoja tuli ehkä 2-3, meinaan saattoi joku mennä pienellä pompautuksella. Kyllä se 100kg vetästään pian, viimeistään sit ku ruokamäärät lisääntyy. Auh! Ja nyt on alaselkä ja kyljet tosi kipeet, osu ja upposi siis. Tein sellaisen huomion, että selässä paljon parempi tuntuma ylätaljassa jos teen vähän pienemmillä painoilla enkä päästä käsiä ihan suoriksi ylhäällä. Näin siis ei mee niin pahasti hauikselle ja latsit tekee paremmin työtä. :)

Lähetinpäs taas pitkät viestit valkulle kuvineen. Tosissaan flädää on nyt polteltu semmonen reilu 2kg viimesen 5,5vk aikana, ja vyötäry kaventunu 72 senttiin. Kuvista tosin en itse nää eroa, sitä se vaan on. Sainkin vastauksen jo ja ens viikolla tulossa uusi saliohjelma jes! Ja sain tosi hyvää palautetta kuvista, on kuulemma suuri muutos erityisesti takapose ja mave-enkka "asiallinen";) Ai että mulle tuli niin hyvä fiilis! <3 Hymyilin vaan yksinään juna-asemalla näytin varmaan ihan sekopäältä. Homma toimii suorastaan loistavasti. Dieettiä jatketaan siihen asti kunnes lähden Madridiin, elikkäs vielä semmosen 4 viikkoa. Pietarin reissu tulossa tosin tässä välissä, joten siellä en voi edes noudattaa dieettiä pilkuntarkkaan. Tänä sunnuntaina sain luvan pitää ekan cheat-aterian elikkä järkätään kavereiden kanssa BRUNSSI, tosin klo 18.00 illalla mutta eniwei. :D Cant wait! Riisipiirakkaa, rockyroadia omnom! Nii ja makaronilåådaa äitii!

Taas prodepannarikuvaa mut kun nää on vaan niiiiiiiiin hyviä ;) Jos tekee mieli kakkutaikinaa niin paistamattomana on just sen makuista :D Tällä kertaa vadelma-mustikka-vaniljalätty vadelmilla ja lakoilla :P


Tänään sit perus rinta-olkapää. Rintaa tein vain tasapenkissä tangolla sekä pumppaillen taljassa. Tuntuma oli bueno, joten ei kai siinä muita liikkeitä tarvittu. Olkkareissa vipareita vähän ku käänteinen pyramidi :D elikkäs ensin periaatteessa pudotussarjat (tosin tauot) 5kg -> 4kg -> 3kg -> 2kg kässärit ja siitä taas takasin pienestä isoon. Toistot tais olla 8,10,12,15. Pidin tosi lyhkäset breikit ja loppuun sitten 2kg kässäreillä pumppailuja ihan loppuun. Halleluuja mikä polte! Loppuun vähän vatsoja ja jonkinlaista mukamas poseharjottelua (latsien levitystä lähinnä ja virnistelyä).


Pahoittelen peilikuvia, mutta mulla ei paljon oo kuvaajia mukana salilla ;D


-Merkkari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti