perjantaina, heinäkuuta 26, 2013

Persus pumppiin, mustikkapiirakkaa ja versagripps!

Eilen jumppailin takareisiä ja perperiosastoa, pääpaino pakaroilla. Mietin ennen treeniä vähän erilaisen jumpan, kun en enää kauheesti jaksa tehdä vanhalla ohjelmalla.

Tältä se näytti (hieman sekava):


Loppuvaiheessa tuntuma menasi kadota. Joko se johtui siitä, että tein liian pienillä painoilla tai sitä, että lihas oli jo ihan loppu. Huomennahan mä saan sen tietää menikö perillä. Mun absolute favourite takareisiä ja pakaroita treenatessa on ehdottomasti leveä kyykky, sumokyykky, lantionnostot sekä läpiveto taljassa. Kick back taljassa tein nyt varmaan eka kertaa ikinä, otin kaikki painot pois (2,5kg jäi) enkä siltikään meinannut jaksaa puristaa. Tuntuu siis.

Piti tehdä vielä raskaana perusliikkeenä prässi leveällä jalka-asennolla + reisikoukistukset, mutta se maaten laite oli paskana ja koska kellokin taas meni kauheeta vauhtia eteenpäin jätin ne väliin. Kiroilinkin ääneen, koska mun mielestä vaan se maaten laite on paljon parempi ku istuen:D

Uusin body-lehtikin tuli postiluukusta ja mutkin voi bongata poseeraamassa Nicole Wilkins -jutussa ;)


Eilen ja tänään taas ruokakokeiluja ja tein "mustikkapiirakkaa". Tai siltä koko keittiö ainakin tuoksui ja äipälläkin maistatin ja tuomio: maistuu ihan mustikkapiirakalle jee! Oli tosi namia ja on todella guilt free herkku ;) Mulla meni rehellisesti sanottuna alle 5min ku kiskasin sen huiviin. Ei vaan joka ilta jaksa säätää, mutta tää on kyllä nyt ihan uusi lemppari ilta/aamupala.

100g rahkaa
12g mustikka-vanilja puddingia
30g valkuaista
10g vehnalesettä
90g mustikoita
tilkka maitoa/vettä
kanelia!!!

Päälle 5g valkosuklaapudding-soossia ja 60g lakkoja ;)


Nämä on siis määrät, jotka vastaa omaa ilta/aamupalaani. Käytännössä siis about sama kun 1 prk rahkaa + leseet ja marjat. Muokkaillakin toki voi ja kannattaa.

Sekaisin ja uuniin 200c 15-20min. Enjoy ;)

Enpä oo muuten tainnutkaan muistaa hehkuttaa uusinta treenivälineostostani eli VersaGrippsejä!! Nää tuli tilattua toukokuussa tuolta Atlantin takaa ja hinta oli tulleineen ja veroineen about 65-70e (en muista tarkalleen). Mulla on pinkit PRO versiot näistä, löytyy myös Classic- sekä Fit-sarjaa. Pro:ssa taitaa olla leveämpi tartuntapinta + rannetuki. Nää on tosi jämäkät ja kaikki tangot pysyy käsissä ku tauti. Ei voi edes verrata esim. nahkaisiin vetoremmeihin kankaisista puhumattakaan. Joissain liikkeissä voi jopa pitää sormet irti tangosta, koska kämmen tarttuu tuohon kumipintaan todella tiukasti ja koko paino pysyy ranteella. En voi muuta kun suositella enkä oo koskaan kenenkään kuullut sanovan mitään huonoa. Ei siis missään nimessä huono sijoitus. Harmi että näitä ei tällä hetkellä saa Suomesta, mutta oon kuullut että Wellmax:ilta voi tilata jos ei halua itse kikkailla tullien kanssa. Mulla faija hoiti ne ja oli tosi helppo homma. :)

(edit. just tsekkasin wellmax.fi nettisivut ja siellä olikin jopa tarjouksessa classic-sarjaa. Käykää ihmeessä kattomassa!)


Huomenna sitten olkapää-ojentaja ja aeroooopista päälle. Sunnuntaina kirpparille myymään Hietalahteen. :) Hyvää viikonloppua!

-Merkku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti