lauantaina, elokuuta 03, 2013

Change of plans

Jep jep tulipa taas selailtua kalenteria ja hupsista vaan kun oon taas unohtanut pitää lepoviikon. Tällä viikolla piti siis tehdä vain palauttavaa treeniä 3 kertaa yhteensä ja hups vaan ku vedellään enkkoja. Olisin voinut siirtää ens viikkoon, mutta on tiedossa 2 pt-treeniä, joten nyt päätin pitää loppuviikon lepoa, vaikka kyllä mää jaksaisin. :S Pari aerobista vaan ja lihashuoltoa. Tulee tylsää sapuskaa kun en saa riisiä tai muutakaa :D Huomenna tietty se cheatti ateria ;) Oon jo selaillut kaikkia ihania rocky road -reseptejä ja meinaan myös tehdä superhyvää minttusuklaa-juustokakkua. Fitfoodit lentää siis nurkkaan ;) Vaikkakin oivalsin pari päivää sitten tätä postausta lukiessa, että mä todella nautin kokonaisvaltaisesti enemmän syödessä terveellisiä herkkuja kun tiedän, että ravintoarvot on kohdallaan. Niitä "huonoja" herkkuja syödessä taas aina piilee taustalla ajatus, että tämä on nyt pahasta vaikka se olisikin hyvänmakuista. Kaikkea kohtuudella, mutta myös terveellinen arkisapuska voi olla tosi herkkua eikä tuu paska fiilis. :)

Täällä meneillään julkisivuremppa elikkä työmies tuli herättää mut repimällä lautoja irti seinästä ikkunan eessä ennen 8. Kuulosti siltä että koko seinä kaatuu. Huoh, noh ei siinä sen kummempia perse ylös sängystä ja aamupalalle. Tein taas mustikkasmoothien hieman hifistellen elikkä sekaan sitä viherjauhetta ja Camucamua. Superfoodi, jossa hurja määrä c-vitskua (70 enemmän ku appelsiinissa), mineraaleja, antioksidantteja ja aminohappoja. Kokeilen nyt vedellä tätä aina kun muistan jos ei tuu otettua c-vitamiinitabuja tarpeeksi.



Mitä olisi mun postaukset ilman proteiinileipomuksia. :D Eilen aamulla olikin oikein hyvää aikaa leipoa. Selailin erilaisia pannariohjeita ja teinkin sitten mustikkapiirakka/pannarin sekä kokeilin tehdä pienellä määrällä samasta taikinasta kakun. Näyttää enemmänkin donitsilta, mutta maistui hurjan hyvälle ja koostumus aika lähellä kuivakakkua, vaikkakin kosteampaa. Täältä löytyy alkuperäinen ohje, jota ihan snadisti muokkasin.



Mustikkapannaria en oo maistanut, mutta koemaistajan mielestä maku oli tosi hyvä. Ja näköjään koostumus aikalailla perus suomalaisen pannarin kaltainen. Enemmän kakkumainen kuin pullataikina. Todella hyvä eniwei!!! Taltuttaa makeanhimon ja on terveelliset raaka-aineet. Menee todella vaikka päivän yhtenä ateriana esim. aamu/ilta/välipala. Mustikat voi jättää pois, koska pohja on banaaninmakuinen & tarpeeksi makea ilmankin.

Koko pellillisessä ilman mustikoita (ei normaali iso pelti, hieman pienempi) kaloreita about 700 ja P: 70g, H: 52g. R: 24g. Tästä lätystä vaikka 1/3 niin se on nätti 23g roheiinia lihaksille ja täysin guilt free ;)

4 munaa
2 kypsää banaania
2tl leivinjauhetta
kanelia, kardemummaa
50g maitorahkaa
hieman vettä, maitoa, vichyvettä
0,5tl suolaa
45g mustikka-vanilja puddingia (tai joku hera)

Blenderiin banaanit, munat ja rahka. Sähkövatkaimella sekasin loput aineet ja lopussa nestettä sen verran ettei taikina jää kiinni kippoon. :D Itse käytin vichyvettä, koska sillä muistaakseni saa tosi hyvän koostumuksen vohveleihin. Uuniin 200c kunnes kypsä. Uskoisin, että suklaaherallakin toimisi jos jättäisi marjat pois. Omnom.

Sovelsin omaan ruokavalioon sopivan version tästä lätystä!

100g banaani
100g valkuainen
20g valkosuklaapudde
(10g vehnälese)
kaneli

Muita tilpehöörejä en jaksanut laittaa sekaan. :) Tämän tein uunissa ja yleensä pannarit paistelen levyllä Swiss Diamond nonstick-pannulla, mutta eilen heitin mikroon. Toimii eikä jää kiinni mihinkään. Tossa siis about 25g prodee, 20g hiilaria ilman lesettä.

Ja jotta ei tää dieetti nyt liian ihana olisi, niin pitää stä välillä olla laiskakin ja syödä mahdollisimman helppoa ei-niin-ihanaa sapuskaa. Hei kuka syö tonnikalaa hapankaalilla ahahaha. Silmät kii ja ääntä kohti.


Eilen näin kaveria, johon oon tutustunut Lontoon koulussa 2010. Nään sitä keskimäärin kerran vuodessa aina kun hän tulee juhlimaan synttäreitään Lontooseen. :D Nyt kumminkin järkättiin treffit ihan stadissa ennen ku molemmat lähtee eri suuntiin, siis Turkuun ja Madridiin. ;) Piti käydä vaan lounaalla, mutta vedettiinkin ihan pitkän kaavan kautta. Eka lounassalaatit teatterilla.


Tässä kohtaa jäi kyllä ruokavaaka käyttämättä, mutta toisinaan on ihan ok soveltaa. Ja oon mä saanut hyviä tuloksia näinkin, etten nyt ihan väärin oo tehnyt ja kun en käy lähellekään joka viikko ulkona syömässä, tää oli koko dieetin (9viikoa) kolmas kerta muistaakseni. Kunhan laskee ravintoarvot kohdilleen. Ja jos syön esim. kypsennettyä kanaa niin pyrin ottamaan sen 100g, sillä se vastaa lähes aina 125g raakana. Parsakaalit alkaa tulla korvista jo ulos, joten välillä pelkkä salaatti on hyvää. Hedelmät meni kyllä kaverin lautaselle haha. Jännä, miten ihan pari viikkoa sitten parsakaali oli tosi herkkua. Nyt taas en tykkää yhtään, mutta kukkakaali taas maistuu. Mulla nää menee aina tälleen kausittain, joko tai, ei koskaan molemmat.

Sen jälkeen istuskelemaan Espalle, josta kauppatorilta hakee kaverille mansikoita ja kahville Aschaniin. Siinä kahvittelun jälkeen kello olikin jo 20.00. Kyllä se aika vaan liitää ohi kun jauhaa bashaa :D Siitä hakemaan mulle iltapalahässäkät Stockalta ja Kamppiin syömään. Viikon sisällä varmaan kolmas kerta ku menee myöhempään ku oon suunnitellut ja eväsretki jossain keskustassa :D Ehkä vois alkaa kantaa mukana vaikka prodepatukkaa. MILLON MÄ OPIN??? Eväsretken jälkeen siis lasipalatsin terdelle, jossa ihan kaameen makusta "kokis laittia". Sit liityttiin kaverin kavereiden seuraan (me kaksi naista ja 9 miestä ookoo :D) ja meinattiin lähtee jatkamaan, mutten sitten viittinyt kun ei ollu ruokaa mukana ja muutenkin väsytti eikä ollu oikein sopivat vaatteet päällä. Tai oli mut ei ollu :DD Kotiin 23.59 dösällä. Kaamee nälkä, mut ei se mitään. Oli ihan superkivaa!

Huomenna yks niistä kundeista toivoi pääsevänsä beach futiksen finaaliin, eli ilmeisesti sitä kattomaan sitten. Helsinki beachfutis Hietsu it is! :)

Muuten, joku sanoo että bodyruoka on kallista. Noh niin on kyllä ulkonasyöminenkin ja bilettäminen. Eilinen pelkkä lounassalaatti maksoi samanverran ku mun koko päivän ruoat (monihan syö lounaan ulkona lähes joka päivä). 10e ja muut systeemit ni yhteen iltaan ilman alkoholia meni sen vajaa 40e. Ei kyllä haittaa pätkääkään, joskus saakin mennä ja silleen mä nautin. Joka tapauksessa terveelliseen ruokaankin löytyy rahaa jos sitä itse haluaa. Mulla kun ei mee enää rahaa viinaan/juhlimiseen, niin kyllä sitä säästyykin ihan erilailla (joskin lisäravinteet syö aika ison osan;).

-Metukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti