maanantaina, heinäkuuta 29, 2013

Mummotunneli

Lauantain kahvittelu vaihtuikin sitten bailaamiseen ;) Hih, no joo menin mä kotiin jo ennen yötaksaa, mutta silti myöhempään ylhäällä ku yleensä oli kyllä mukavaa. Sain kuulla uudesta hienosta ulkoilmabaarista, "mummotunnelista" kun sieltä kuului musiikkia ja paljon porukkaa meni sisään. Noh, keski-ikä oli "korkeahko" mut eihän se menoa haitannu. Musta oli ihan huippua seurata, kuinka 40+ miehet pokaili samanikäisiä naisia. Erilaista, kun on tottunut käymään enempi nuorten paikoissa ja ne pokailijat on silloin parikymppisiä :D Ainut mistä en tykänny, oli se röökin savu. Meinasin tukehtua jossain vaiheessa ku joka toisella rööki kädessä ja tietty siellä sai polttaa kun ei ollut kattoa, mutta ei siellä ilma kyllä kiertänyt yhtään. Yök! En todellakaan kaipaa niitä aikoja joskus ennen 2007 (?) kun baareissa sai vielä polttaa sisällä.

Kello tuli jossain vaiheessa 22.30, missä vaiheessa tajusin että ei hemmetti ärrä meni jo kiinni että mistäs mä saan iltapalaeväät (kun ei pitäny olla niin myöhään). Ei siinä muuta ku mentiin kurkkaamaan PickaDeli josko sieltä olis saanu sapuskaa. Tyhjä arpa. Noh, sitten yhtäkkiä kaveri siinä sanoo että "hei mulla on raejuustoa mukana" oli vaan että wot. Siinä se sitten kaivaa vähän kassia ja sieltä löytykin ananasta ja taskulämmintä raikkaa. xD


Selviytymispaketti a la Niina.

Hahaa, noh se olikin vähän liian lämmintä, joten käytiinkin alepa 24h. Sieltä omppua ja raejuustoa, leseet ja pähkinät sekaan ja nopea eväshetki steissillä. Normisettiä.


Eilen oltiin koko päivä Hielalahdessa kirpparilla myymässä ja oli ihan täydellinen päivä ja voittoakin tuli reilu pari sataa. Arska paistoi ja paljon ihmisiä. Mä sain kivat rusketusrajat. :) Illalla käytiin yhden partiolippukunnan kesäurheilussa Lepuskissa, mutta mä ehdin olla mukana vaan yhden pelin ajan Ultimatessa. Ihan kivaa vaikka olinkin koko aika aivan pihalla mihin suuntaan oltiin menossa. Ens viikolla uusiks, ehkä ;) Sinne mennessä en kauheesti kattellu mihin kävelen (olisin voinu kiertää 5metriä) ja hyppäsin suoraan ojaan. Sainkin vihreen conssin valkoisen sijasta :)


Hashtagselfieainanäitäsamojakuviajapaidatonliianisoja&alkaiskojoskustoiolkapäänäkymään?


Tänään käytin muuten ekaa kertaa uutta treenijuomablendia ja olipahan muuten outo jälkimaku. Ehkä siihen tottuu. Toinen jauhoista olikin maustamaton, ehkä ensi kerralla toisenlainen. Etureidet tänään, kirjoitin treenipäivyriin että "jee koko kroppa tärisee" :D Hih, kerrankin. Kyykkyä tein myös ekaa kertaa evö 50kg! Se on iso juttu, koska mulla kyykyt on aina olleet kiinni päästä, ei voimista. Se on todella psykologinen juttu. Etureisitreeni sattuu aina niin hulluna, etten saa puskettua itseä kyykyissä äärirajoille, kunnolla kipurajan yli. Pitäisi vaan jotenkin osata treenata sellaisen epätoivon partaalle, niinku pt-treeneissä. Siellä jalkatreeneissä mulla aina tulee jossain vaiheessa fiilis, että ei helvetti mihin mä oon joutunut. Siinä kohtaa missä itse lopettaisi, ptn kanssa tehdään aina lisää toistoja. Eikä ees naurata ennen ku vasta treenin jälkeen (vaikka repeilenkin yleensä). Siksi pt-treeneissä pyrin aina treenaamaan jalat. Niin ja todellakin kasvua kaipaavat olkapäät.

Nyt on 8 viikkoa täynnä dieettiä. Tänään piti lähettää kuvat Bullille, mutta en löytäny kameran latureita ja peilikuvat näytti huonolta. Joten huomenna. En kyllä kauheesti näe itse eroa, oma silmä sokeutuu kehitykselle. Tosin vaatteet on löysiä ja vyötärö taitaa olla kaventunu sen 5 cm. En kyllä kauheesti oo jaksanu kattoa mittoja. Teen vaan mitä valkku käskee. Vaaka kyllä näytti tänä aamuna 68,5kg !! jee :D Olisin ihan supertyytyväinen, jos lähdettäis offille 65kg kilosta, mutta eipä mua nyt kauheesti haittaa vaikka ens viikolla jo lisääntyis ruoat. Oon saanu päälle tosi hyvän flown tän dieetin kanssa ja pää kyllä jaksais mukana vielä paljon pidempäänkin. Kattellaan :) Jos söisin joka päivä tonnikalaa ja parsaa, vois olla että heittäisin hanskat tiskiin, mutta oon jaksanut hifistellä erilaisten ruokien kanssa niin dieettisapuskatkin maistuu herkuille.

Kohta lähtö espanjan kurssille, jännittää :)

-Merkku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti