maanantaina, elokuuta 12, 2013

Jalkoja jalkoja

Jepulis, blogi koki muodonmuutoksen ;) Kyllästyin kaikkeen joten nyt lähti osoite, nimi sekä koko ulkoasu vaihtoon. En vieläkään oikein tykkää tästä, mutta olkoon nyt siihen saakka kunnes saan jotain järkevää taas aikaan. Tarvitsis tyylikkään kuvan banneriin/taustaksi ja siinä voi mennä hetki. :)

Tänään Jarin kanssa etureisiä. Mä olin jo viime viikolla sennoitunut siihen, että tänään jalkoja (niinkun aina maanantaina). Sitten yhtäkkiä lämmitellessä meinasi mennä pupu pöksyyn ja melkein vaihdoin treenin selkäpäivään. Vain siksi, että etureisipuntti sattuu (lihaspolte) niin maan perkeleesti ptn kanssa tehtynä. Kyllähän ne omatkin treenit toki tuntuu, muttei samalla tavalla.

Alkuun reisiojennuksia ja jo siinä vaiheessa oli semmonen okei nyt voinkin lähtee himaan -fiilis. Eikä mitä ku vasta 5min menny. Siitä kapea prässi ja tällä kertaa onnistuin vaan laittamaan aivot narikkaan ja vaan tekemään. Todella tyytyväinen olen, koska normaalisti se on pää joka pistää vastaan, ei jalat koska pt aina auttaa vikat toistot etten jää jumiin. :D Ei muuta ku 4 sarjaa ensin 10 toistoa putkeen, sit vähän happea ja loput 5 toistoa. Tein pohjasta, hallitusti ilman MITÄÄN ylimääräsiä taukoja (paitsi toi yksi) tai valittamista ettei nouse. Jos ei nouse niin mitäs sitten. Kun sais tän treenityylin säilytettä aina tulevaisuudessa niin quads here I come! Prässissä toki mulla on edelleen todella säälittävät painot, mutta ego ei onneksi kuulukaan kuntosalille. ;)

Prässin jälkeen alettiin hifistelemään ja pari sarjaa opettelin etukyykkyä 30kg box-tyyliin. Ei meinaa tosissaan noi olkapäät jaksaa pitää tankoa, eli lyhyitä sarjoja vaan voi tehdä. Lankku kantapäiden alla ja penkkiin persekosketus. Tämän jälkeen nitkuttamaan aivan jäätävän hirveetä sissikyykkyä. Pidin kiinni smithin tangosta ja siitä vaan kädet suorana rinta pystyssä alas. Enhän mä meinannu saada ku pari toistoa ja sitten jo piti auttaa kropalla. Siitä vielä pumppauksia samassa asennossa ku pystyhacki. Ja etureidet huusi hoosiannaa.

Ei se treeni vielä siihenkään loppunut vaan loppuun vissiin 3 sarjaa taljakyykky. Olinkin jo aiemmin nähnyt Marko Savolaisen blogissa videon tästä liikkeestä ja nyt Jari pisti mut sitä tekemään. Eli tangosta kiinni ja kyykkyyn selkä suorassa niin, että liike menee tosissaan etureiskoille. Halleluuja kannattaa kokeilla! Ja sitten loppuun 20kpl askelkävelyä lyhyellä askeleella tanko niskassa. Kaikki jotka on joskus elämässään tehneet kovan etureisitreenin tietää kuinka on ok kiivetä portaita, muttase laskeutuminen onkin jo toinen juttu, hyvä ettei lennä nenälleen. Mutta jalat kyllä palautu aika nätisti 30min aerobisen jälkeen.

Mä oon nyt alkanut tosissaan kiinnostumaan mavettelusta yms ja olis aika huippua alkaa kunnolla treenaamaan tämmöstä vähän voimanostotyyppistä juttua. Ehkäpä kisojen jälkeen ;) Tai vaikka penkkausta. Saa nähä mikä massamonsteri musta vielä tulee hahaha. not. La ja su illat meni täysin päivystäessä Jyväskylän ja Tampereen SM-karsintoja. Bikinissä näytti olevan tosi kovatasoisia mimmejä ja siitä mä tykkään. Samoin bodyssa ja Fitfarmille ropisi aika mukavasti jatkopaikkoja. Uusi shortsisarja/mankini Men's Physique oli selkeesti täysin uusi sarja meinaan siellä oli kyllä kaikenkirjavaa sakkia. Hienoa että nää tyypit olivat uskaltautuneet ensimmäisinä lavalle, mutta itse en missään nimessä olisi menny siinä kunnossa kun pari niistä tyypeistä oli. Arvostelulaji kyseessä, joten kyllä niistä vaan aikalailla paskaa puhutaan jos jollakin forumilla. :( Sit taas pari, erityisesti Pro Elite Teamin jäbät oli aivan mielettömässä kunnossa, jopa isompia ku classic body building äijät. Jyväskylän sarjan taisi voittaa Skandaalinakin tunnettu Joonas Palmgren ja olihan sillä nyt ihan supersöpö hymy! :D Bikinistä Linda Härkin pisti silmään, koska taidan treenata sen kanssa samalla salilla ja katoin jo aiemmin että ei jumaliste mitkä reidet on mimmillä :D Bodysta, noh en oo niin tarkkaan jaksanut analysoida (ja kuvista ei todellakaan näe koko totutta) mutta Anne Nyman näytti upealta. Täydellinen fysiikka. Ootan jo kun kuuta nousevaa fitness-tyttöjen vapareita. ÄH!

Siinä sitten kuvia kattoessa tuli jo semmonen fiilis että hitto mäkin tahdon jo lavalle. Mutta samalla alko iskee pieni paniikki "palautteita" lueskellessa, että emmä tahdo sinne jos mulla ei oo mitään mahdollisuuksia lihasmassan kannalta. Mutta ei todellakaan ole kiire sinne lavalle enkä tahdo näyttää joltain perus salipirkolta, vaan se duuni täytyy näkyä myös kropassa. Mulla ei oo hajuakaan paljon voin kehittyä nyt tässä vuodessa ja onko mulla mahdollisuuksia menestymiseen. Tottakai kisakokemus on tärkeetä, mutta ehtiihän sitä hankkia sitten kun fysiikka on kunnossa.


Treenaaminen tuottaa sopivasti mustelmia. Hirrvveen sexy.


On muuten maailman parhaat kengät nuo conssit. Molemmat kengät revenny samasta kohdasta. Oujee. No kestihän ne ny jonku reilu kuukauden.

Unia!

-Metu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti