sunnuntaina, kesäkuuta 02, 2013

treeniä, vähän avautumista ja kivoja juttuja

Heipsan!

Täällä sitä ollaan vaan vetkuteltu ja kai vähän opiskeltukin. Ranskan koe takana, enää 2 jälellä sit on KESÄ! Toissapäivänä tuli vedettyä mun favourite treeni eli takareiska-perperi.

Leveetä kyykkyä äässi penkille 4*15-20 (45-42,5-40kg)
Lantionnostot 3*15 plus yksi pumppisarja 50toistoa (37kg > 20kg)
Superina leveä prässi ja reisikoukistus 4*15 (156kg)
Pohkeet prässissä 4*15 30sec breikit (106kg)

Tohon olisi oikeasti kuulunut vielä sjmv kässäreillä sekä 50* askelkävely, mutta aika loppu kesken ku sali meni kiinni. En ikinä mee niin myöhään illalla, mutta kirjastossa ravaamista helpottamaan tein tollasen ratkaisun. Mä vaan rakastan tota leveetä kyykkyä. Se polte on jotenkin ihan mieletön ku se on juuri oikeessa paikassa. LOVE IT. Bylly on hieman kipeenä kyllä ollut. Muotoa pjärsiisee kiitos.

Tässä on tullu vietettyä pienimuotoista "tankkausta" nyt vklp vaikkei ollu tarkotus ku dieettiohjeet napsahti meiliin. Laskeskelin, että 1600-1700 kcal mennään ei-treeni-päivinä. :D Oon himoinnu nyt viikkoja jo croissantteja, mutta niitä on vaan aamuisin tossa lähikaupassa enkä ikinä mee sinne siihen aikaan niin tänään sain. MMMmmm. Sitähän sanotaan, että yleensä se himo johonkin on tosi suuri ja sit kun saa sen syötyä, niin että ei se sit maistunukaan niin hyvältä. Paskanmarjat en oo varmaan ikinä syöny niin hyvää croissanttia ku nyt :D<3 Eli leipää on tullu vedettyä ja vähän irttareitakin. Mitään ruokaa en oo kyllä korvannut toisenlaisella, joten tää sallittakoon ;) Jotenkin siinä tulee sellanen "paniikki" ku tajuaa, että hitto nyt se dieetti alkaa oikeasti eikä herkutella seuraavaan 8 viikkoon. Tää on nyt tosipaikka, koska en oo kertaakaan vielä ollu 24/7 ilman cheat mealeja kotona dieetillä kun faija syö mitä vaan ruokaa JA herkuttelee nenän eessä. :D Oonneks en oo keksien ystävä. Äippäkin on vedellyt soveltaen Superdieetin ohjeilla itteltään semmosen 15-20kg ja vielä sillä on samanmoinen edessä. Mutta siinä näkee, että VAIKKA soveltais, niin kun syö sen 80-90% ajasta ohjeiden mukaan niin varmasti rasva palaa. Mä en kyllä aio mitään soveltaa.

Aamulla kans fiilistelin mun vimppaa puuroateriaa yhyy.


Seuraavat viikot vedelläänkin raskaa ja raikkaa. Nää olikin kyllä mun toiveet, että raejuustoa sais vetää kaksinkäsin. Nam. :D Kyllä mä koko viime keväänkin söin aamupalarahkan marjoilla, lesitiinillä ja leseillä. Puuro maistuu sit taas miljoona kertaa paremmalta kun sen saan (toivottavasti) takas ruokavalioon.


Ah, mikä tahansa ruoka maistuu paremmalta ku aurinko paistaa. <3 Huomio kaikki eväskippojen kantelijat. Jos ette oo vielä tutustuneet light my fire:iin niin kannattaa ehdottomasti hankkia joka ikisen laukun ja kassin pohjalle moinen. Se on siis luha ja on halpoja, löytyy miljoonaa eri väriä ja on sit aina mukana molemmat, sekä harukka että lusikka ;)


Vähän tämmösiä random ruokakuvia. Mä oon ihan tykästyny tuoreeseen pinaattiin. Menee vähän niinku salaatin tilalla, ja siinä on paljon proteiinia kasvikseksi sekä sillä on rasvaa polttava vaikutus elimistössä, niinku parsallakin. :) Nyt olis kyllä aika vierottaa itteni eroon kokisesta. Oon kyllä hyvin selvinnyt nyt 1,5vk ilman. On ehkä huonoin juoma mitä voi vedellä, mutta täältä ei saa makuvichyjä paitti sellasia jotka maistuu spritelle hyi:( Yritin jopa tossa viikko sitten ettiä tietoa netistä light limujen huonoista puolista, jotta lopettaisin niiden lipittämisen. Oon aina halunnu kattoa, että muovikipot mistä syön, on ehdottomasti BPA-vapaita. MUTTA nyt selvisi, että nää limutölkit käsitellään sisältä tällä samaisella aineella, jotta se alumiini ei reagoi sen juoman kanssa. Kaikkea ei voi saada, mutta omilla valinnoillaan voi vaikuttaa mitä kakkaa sitä tunkee itteensä. Ehkä mä joku kaunis päivä herään ja tajuan, että limu on pahaa. :D

Törmäsin tuossa pakkiksen ketjuun Markosta, joka meinaa nostaa 18 vuotiaana parin kuukauden kovan treenin jälkeen 170kg->200kg vedonlyonnin seurauksena. Huh huh ne jutut siellä kun kukaan ei usko hänen siihen pystyvänsä, alkaa muistuttaa lähinna vauva.fi sivustoa if you know what i mean. Tää nyt ei ehkä kiinnosta moniakaan, eikä muakaan aluksi, mutta sitten mua alkoi kiinnostaa tän jäbän periksiantamattomuus ja itsevarmuus (ehkä osittain myös trollaus). Itse Mike Sireniä näytti kovasti veetuttavan Markon huutelu kuinka tanko todellakin nousee ja ei voi onnistua ku luut katkee. Mikä helvetti siinä on, että ei vaan voida kannustaa vaan on PAKKO sanoa etta "en mina usko , mutta....". Epäluuloinen saa olla, mutta on eri asia miten sen asian tuo esille. Siis ihan huippu suoritushan se olisi, mutta käsittamätöntä kommentointia aikuisilta ihmisiltä. Mua nyt ei juurikaan kiinnosta, nouseeko vaiko eikö. Hyvin mahdollista, että tulee epäonnistunut suoritus, mutta tän suomalaisen mentaliteetin tuntien vaikka tuliskin hyvaksytty 200kg niin sit alkaa nillitys kun oli ranne vinossa ja selkä mutkalla ja kengän värikin oli väärä, ainii ja roidii horkkaa. Miksi ei vaan voida olla iloisia toisen puolesta? Oon myos lopen kyllästynyt asiattomiin kommentteihin esim. fitfarmin fb muutoskuvissa. Jos on tämän "massan" mukainen "normaali" ihminen niin pelkkää positiivista mut ans olla ku näkyy vähän vatsapalaa tai hauista niin "hyi ihan mies mun vaimo paljon kauniimpi" (jos kyseessä siis nainen). Ja kun ei näytä ihmiset vaan ymmärtävän kuinka muutoskuvien tavoitteena ei ole yleisön kommentointi kumpi kuva on parempi vaan se, että joku on saanu aikaan muutoksen, jota on itse toivonut, oli se sitten laihtuminen , lihominen tai massanhankinta.
Ton pointti lähinnä oli, että tää kundi ei oo paljon välittanyt muiden kommenteista ja edelleen uskoo siihen pystyvänsä. Sitä en tiedä onko vaan hemmetillista itsevarmuutta vai tyhmyyttä, mutta asenne on kohdillaan. Mä ainakin toivon, että onnistuu, vaikka nillitys ei siitä siltikään loppuisi, se vaan vaihtaa paikkaa "ei onnistu" --> "paska tekniikka kyl mäki pystyn". En vaan voi käsittää miten pienimmistäkin asioista joku löytää AINA jotain negatiivista. Eikös olisi parempi yrittää elää, niin että yrittää ajatella positiivisesti ja "ei oo multa pois" -ajatusmallilla mun mielestä pärjää aika pitkalle. Jos itse ei pysty samaan, niin miksi pitää muita lyödä alas jos he kokevat onnistumisia ja nauttivat siitä mitä tekevat? Miten se oikeasti vaikuttaa yhtään kenenkään muun elämään nostaako Marko ne raudat vai ei, tai se huutelu?? Miksi ihmiset provosoituvat niin kauheasti tuntemattomien tyyppien jutuista.

Oon jo aiemmin kirjottanut aiempaan blogiin siitä, kuinka varmaan on "vaikeeta" ainakin tietyilla saleilla aloittelijan aloittaa se punttitreeni kun on kaikenmaailman liisat arvostelemassa. Pitää olla fitti jo sinne salille mentäessä ja oot nolo jos et tiiä mitä teet jumppatunnilla tai jos ei oo ne uusimmat treenikuteet päällä. Oon törmännyt tähän enimmäkseen "pintaliito"-saleilla Suomessa. Koskaan en Englannissa. Se mentaliteetti täällä on 100% eri, tytöt ei arvostele toisiaan (ainakaan samalla tavalla), ihan sama miltä näytät ku meet salille ja mun mielestä kanssa se ilmapiiri on jotenkin eri, kannustetaan toisia. En oikein osaa selittää... Ehkä jotenkin tän fitness-buumin myötä saleilla liikkuukin enemmän timmejä mimmejä ja näin ollen siitä tulee se normi jolta kaikkien pitäisi näyttää joka ei todellakaan pidä paikkaansa. Sitten ei voi mennä salille jos ei täytä sitä vaatimusta. Täällä taas ihanne on edelleen se laiha ja suht lihakseton. Niin se kynnys on eri. Ah, nyt menee vaikeaksi. :D
Jopas on taas maratooni postaus. Yritin saada jotenkin ajatuksia kasaan vähän huonolla menestyksellä. Tosissaan muttei niin vakavasti. :D

Ihan kauhee kokovartalojumi päällä. Perjantaina vasta hieronta, en tiiä miten selviä sinne saakka. Monen tunnin istuminen koneella joka päivä ei auta yhtään asiaa. Ens viikolla onkin kivoja juttuja tiedossa, meinaan tosissaan kokeet ohi ti, se on kyllä sellanen juhlan paikka että. 2 vuosi pulkassa. Sitten to illalla Suomeen ja pe-su on meidän lippukunnan partioleiri. Olen siis myös partiolainen, nyt lähti käyntiin 18 vuosi hui. Useampi vuosi tuli oltua lippukunnanjohtajanakin ja kun lähtin Lontooseen niin sitten jäi ylläri partiotoiminta vähän vähemmälle. Se oli silloin todella raskasta, enkä nauttinut viikkotoiminnasta pätkääkään, koska kävin töissä ja luin pääsykokeisiin ja meitä oikeasti aktiivisia johtajia ei jossain vaiheessa montaa ollut, joten hommat vaan kasaantu ja kasaantu. Nyt kun on ollu taukoa niin partiotapahtumat on tosi kivoja ja nytpä musta tulee kai keittiötäti. :) Niin joo ja la on tietenkin Nicole Wilkinsin seminaari Espoossa oujea tätä on venattu. Mulla ei oo kyllä hajuakaan millon mun pitäs olla siellä paikalla, joten ehkä vois alkaa selvittelee... Nyt kirjojen pariin!

-Metu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti