keskiviikkona, kesäkuuta 12, 2013

Kuulumisia

Heipsan!

Hetki on edellisestä postauksesta vierähtänyt, muttei tässä nyt kauheesti ole aikaakaan ollut. Ihanaa olla taas kotona ku on kaverit ja kaikki <3 Viime viikko meni lähinnä treenatessa ja siellä omalla partioleirillä. Keittiötätinä olin ja oli oikein muksaa jos ei niitä 74645249573 hyttystä lasketa. Äässi on täynnä mustelmia ku oon raapinu haha. Ohjelmassa oli kaikennäköistä leiripaidan painannasta melomiseen ja saunomiseen.

Minäkin pääsin näyttämään taitojani ja sytytin nuotion, jossa lapset sai makkaransa grillattua. ;)


Tuli vähän hiki kurapöksyissä, mut ei ollu muita vaatteita hyttysiltä suojautumiseen.

Sain postissa ihkauudet Bia Brazilit (jalassa oikealla) ja on niin ihanat pöksyt, että tekis mieli pitää jalassa koko aika.

Lauantaina kävin myös siellä Nicole Wilkinsin seminaarissa Espoon Movessa. Aiaiai niin kaunis ja ihana ja positiivinen tyyppi.... :) Nicole kertoi vähän kaikesta, mutta eniten painottaen kisaamiseen ja mitä kaikkea on hyvä muistaa. Otettiin myös lyhyt posehetki. Vihdoin alkaa se etupose luonnistumaan ilman peiliäkin ilman että näytän joltain Notre Damen kellonsoittajalta. Mukana oli myös Anna Virmajoki, joka näytti meille muille bikiniposet. Aivan mielettömän hienon näköistä livenä. Annan persoonallisuus oikein paistaa esiintymisessä. Musta ei ikinä olisi siihen, joten Bikini Fitness ei todellakaan oo mun laji.


Nicolen bling bling -biksut. Olisko ollu 4000 kristallia hui. Semmonen juttu muuten mitä Nicole painotti, että tuomareita ei juuri kiinnosta oikeasti se blingin määrä, vaan PALJON tärkeämpää on se, että biksujen väri sopii kilpailijalle. Ja sit muut stailaushommat ja tietty kroppa. Sanoi myös, että tummat värit ovat ehdottomasti ennemmin tuomareiden mieleen kuin vaaleat.



Hitto mitkä reidet.


Nää mimmit näyttää kuinka homma tehdään tyylillä. ;)


Eilen kävin vetäsemässä pt Jarin kanssa vetäsemässä etureiskatreenin Motivuksella. Pelkäsin, että tuun oikeasti kuolemaan, muttei se sit ollukaan niin kamalaa ku ekalla reisitreenikerralla. Lihakset, erityisesti äässi kipeenä prässistä ja kyykyistä, mutta kyllä on kroppa tottunut nyt enempi "kovaan" treeniin. Mä oon ihan in lööv smithissä tehtyyn pystyprässiin. Se on aivan miäletön liike. Kannattaa kokeilla, tosin voi olla hankalaa joissain laitteissa tehdä yksin. En oo ihan varma unohinko jotain.

Kapea prässi 4x15
Kapea lankkukyykky smith 3-4x15
Pystyprässi smith molemmat jalat 3x15
Superina lankkukyykky + askelkyykky vuorojaloin
Superina pohkeet istuen ja seisten omalla painolla

Dieetti on alkanut tosi hyvin. Ei oo ollu mielitekoja paitsi leirin ekana päivänä himoitsin ihan törkeesti näkkileipää, jossa oli margariinia, juustoa ja kurkkua mmmmm. Jotenkin partiotapahtumissa on aina ollut se mentaliteetti, että siellä vedetään sapuskaa kaksin käsin mukaan lukien sipsit karkit ja kaikki. Nyt kun en voinut koskea mihinkään, enkä edes maistanut oliko lasten ruoka hyvää vaan värväsin jonkun muun siihen, niin oli aika hassu fiilis alussa. Mutta kun eka päivä oli ohi, niin sitten tää on ollut todella helppoa. En oo ees himoinnut faijan tekemiä riisipiirakoita, joita normaalisti vetäisin helposti vaikka 5. Kun sen päätöksen tekee, ettei syöpöttele ohi ohjeiden, niin sitten tää on ku lastenleikkiä. Huippufiilis.

Delicious kanasalaatti. Parsaa, broileria, salaattia, papsikaa, kurkkua, tomaattia sekä sokerittomia maustekurkkuja. Nam. Mukaan kookosöljy ja loraus balsamicoa. Ei tää mitään juustoja enää ees kaipaa.


Huippufiilis x2. Lähetin aamulla mun biksukuvat farmin inffoon ja jo oli tullut viestiä takasin, että Bull oli sanonut, että body fitness 2014 syksy on ok. JUHUU!!! Enää vaan sopparia kehiin ja tapaamista Jarin kanssa sopimaan niin homma on taputeltu. :) Täällä on nyt suunniteltu tälle tai ens viikolla reissua Tampesteriin Särkänniemeen ja BodyActionille.

-Metu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti