tiistaina, kesäkuuta 04, 2013

YEAH vuosi pulkassa

Se tunne ku kaikki kokeet on ohi ah. Joskin tuli vähän tyhjä fiilis kokeiden jälkeen, että noh mitäs nyt. Hassua. Tosin väsy painaa edelleen ja on miljoona asiaa tehtävänä ennen huomis iltapäivää. Innoissaan oon, ku pääsen Suomeen, mutta en oo innoissaan tästä pakkaamisesta. Tänään on ollu kyllä aikamoinen nälkä kun ruokavälit 4h. Eiköhän tähän pian totu taas ;) Istuskelin pari tuntia auringossa ennen treeniä ja salille päästyä oli aika heikko fiilis. Voip olla, että suolaa pitäs vedellä näillä helteillä enemmän varsinkin nyt kun hiilaritkin vähentyi enkä saa ees enää laturibanaania yhyy. Mutta törkeen hyvän treenin vetäsin silti. Smithissä pitkästä aikaa kyykyt. Ja teinkin vaihtelun vuoksi istumaprässiä. Se kyllä tuppas tuntumaan eniten perssuksissa vaikka kuin yritin laittaa jalat alareunaan ja lähelle toisiaan. Pumppi oli kyl aika bueno.


Voisin väittää että jotain jo alkaa tapahtuun reisiosastolla. On niitä tässä työstettykin joulun jälkeen ku hullu. Ennen sitä siis liikuin aikalailla mukavuusalueella, enkä siis todellakaan tehny niin kovia treenejä kun olisi pitänyt.

Hauska tilanne, kun aamulla venasin dösää, nii avasin mun salikassin (jota en oo pitkään aikaan kantanu mukana ku aina reppu + käsilaukku) ja aloin kaivamaan papereita että voin odottaessa kertailla sanastoa. Niin joku vanhempi mies katto mun kantamuksia ja sanoi, että näytän siltä et oon menossa PIKNIKILLE. HAHA. Hämmennyin vähän ja sanoin että joo salikamat vaan mukana. :D


Oli myöskin treenin jälkeen astetta oudompi fiilis ku dösää venaillessa alko treenibuusteri potkimaan ja oli pistelyä havaittavissa sormissa ja naamassa. Wot? Siis sehän aina sillon tällön tapahtuu ENNEN treeniä eikä sen jälkeen. Mitä tääl tapahtuu.

Huomenna olis sitten ohjelmassa pankissa käynti ja osoitteenmuutos, kynsihuolto, kamojen pakkaus+säilytykseen vienti, punttis sekä yhden lomakkeen palautus. Ja kaikki pitäs ehtiä ennen klo 16 saa nähä onnistuuko. Ei mulla nyt muuta ku sykkimistä, pari jaksoa how i met your motheria (joka huomasin että suomennettu "Ensisilmäyksellä" noooooouuuuuuu kuka idiootti senkin keksi) ja sit rahkat naamaan ja unille!

-Metu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti