keskiviikkona, kesäkuuta 26, 2013

kesä kesä kesä

Heissulivei!

Taas on mahtunut kaikenlaista viikkoon. Tämä viikko onkin palautusviikko, eli treenit teen pumppaamalla lyhyillä palautuksilla. Tänään oli vuorossa etureidet:

Smith-kyykky kapea
Kapea prässi
Lankkukyykky
Reidenojennus
Pohkeet istuen
Pohkeet seisten

Näitä kaikkia tein 3x20 toistoa ja 30sec palautukset sarjojen ja liikkeiden välissä.

Hoover 2x 40sec
Vatsapyörä 2x 10
Jalkojennostot 2x 20

Mä jotenkin en tykkää tehdä pitkiä toistoja ja "kovat" viikot onkin mun mieleen enemmän. Bikini fitnessiin moni treenaa juuri tällä tavalla tai sitten esim. giant sarjoja, jos esim. ei oo niin paljon lihasmassaa kasvatettavana. Tässäkin näkee, että treenaan juuri oikeeseen lajiin. Näin tänään Sadun ja kerroin kuulumiset ja silleen. Sain tietää, että voin myös tehdä aamulla tyhjään vatsaan aerobisina HIIT-treeniä 20min. Tätä oon oottanu koska ne hemmetin puuduttavat tasasykkeiset on T-Y-L-S-I-Ä. Ylihuomenna siis juoksemaan rappusia tai mäkiä. Sain myös viimein Fitfarmin treenipäivyrin kun en oo ehtiny Satua treffata aiemmin. Saa nähä alanko käyttämään ihan säännöllisesti. Vois pysyy jonkunnäkönen käsitys kehityksestä.


Olkapäihin PITÄÄ saada lisää lihaa. Samoin jalkoihin. Oonkin tullut sihen tulokseen, että olis varmaan viimeinkin aika hierotuttaa olkapäät myös. :D Kun aina on jotain jumeja nimenomaan selässä/jaloissa niin pienemmät lihasryhmät jää huomiotta. Kerroin, että oon jopa miettinyt kisojen siirtämistä 2015 kevääseen, mutta Satu sanoi, ettei enää kannata siirtää koska kisat on ollu mielessä jo suht kauan aikaa ja jotta motivaatiokin pysyy huipussaan. Ja tottahan se on. Ensi vuoden syksy it is then. :) Tämän dieetin jälkeen olis kai tarkoitus ylläpitää kuntoa, jotta sitten kisadieetillä ei olis ihan jäätävästi pudotettavaa ja luvassa saattaa olla jo heti alusta (tyyliin maaliskuu) jo aika rankka dieetti, jottei sitten tule kiire kunnon kiristämisen kanssa koska en pääse koutsin luo Tampereelle säännöllisesti. Paljon punppailua tiedossa ens vuonna. Jipii!

Käytiin tänään Suokissa piknikillä ja meillä kaikilla (kahdella) oli omat eväät :D Mulla meni hieman säädöksi ja vetäsin iltapalan päivällä ja päivällisen vasta äsken treenin jäleen. Miälettömän hyvä sää. Itte en uskaltautunu uimaan, noh eipä mulla biksujen alaosaa ollu mukana muutenkaan. Lähettiin kotiin just sopivasti ennen vesisadetta. 


Tein taas eilen tätä IHANAA uunirahkaa. Tällä kertaa vanilja-skyristä, kauraleseistä, valkuaisesta ja mansikoista. Niin hyvää että vois vetästä parikin lautasellista.


Mites noi kaksi alinta salin sääntöä? :D Siellä oli muitakin hyviä kuten "Kapteeni varmistaja iskee", "Varmistajan väärinkäyttö" ja "Älä yritä iskeä ketään kuntosalilla (miehet huom)" :D Taisin huutaa viime viikolla, mutta se olikin motivus ;D 


Vähän kiirettä on tupannu pitämään vaikken oo töissäkään ollut. Treenejä, golffia ja chillailua auringossa mm. Töölönlahdella ja Matinkylän rannalla. :) Milliklubillakin tuli kävästyä sunnuntaina ja paikka olikin suht täynnä. Emmä siellä ehtinyt kauaa olla, mutta kivaa oli piiiiitkästä aikaa kun on tutut poketkin Ale Pub -ajoilta (vanha ale rautatienkadulla, oommää nii wanha jo). Ainut mitä en kaivannu oli ne viinalta ja hieltä haisevat miehet iskuyrityksineen ahahaha.



Ei mulla muuta. Huomenna menossa aamulla par3-kentälle golffaamaan, sitten punttia ja illalla vielä kaverin kanssa rangelle. Busy busy busy ;) ps. Luen tällä hetkellä Kaisa Jaakkolan Hormonidieetti-kirjaa. Ajatuksia siitä tulossa myöhemmin. :)


-Mertsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti