torstaina, kesäkuuta 20, 2013

Shopping, golf, training ja Tampesteri

Onpas ollut paljon menoa ja meininkiä. On tässä tullu vähän shoppailtua, käytyä rangella pariin otteeseen sekä kentällä hakkaamassa palloja. Jaaa kaikkea muuta pelailusta kahvitteluun.

Sellon ja Stokkan alennusmyynneistä tuli napattua mukaan mm.


En osannut valita, joten oli pakko ostaa molemmat. Aivan ihanat kiilakorkokengät. Oli niin mukavat jalassa että...

Vaihtokaupaksi kaapista lähti menee kasa kenkiä, jota vaan en oo aikoihin käyttäny. Yhdet saappaat ei enää mahtuneet pohkeista :D Kaverit tuli käymään ja heidän matkaan lähtikin useampi pari. Kierrätys on tärkeetä eikä niistä paljon saisi kirpparillakaan. Myös vaatekaappia sain viimein ees vähän tyhjennettyä, sillä tällä hetkellä tästä kämpästä löytyy mun vaatteita joka ikisestä huoneesta ku ei vaan mahdu kaappiin ja matkalaukut on edelleen pitkin poikin. Alkaa jo itteekin ärsyttää. :D


Lauantaina kävin rangella pari kertaa ja alkoikin se pallon lyöminen sujumaan. Illalla piti vielä mennä minigolffaa mut kun tää suomen kesä o mitä on niin oli liian kylmä siihen. Mentiin siis William K:hon pelaamaan Trivial Pursuittia ja kahvittelee. Vähän oli vanha versio eikä me oikein osattu vastata kysymyksiin. :D Sitten vielä mäkkiin ja kotio.

Omat liikennevalot känniläisille Manskulla ;)


Sunnuntaina kävin par3 kentällä ja mä paransin mun tasotusta 54.0 > 51.0 !!!! WHOOP! :D Ja vielä lauantaina en osunu yhteenkään palloon.

Tiistaina meillä oli partiossa johtajahuoltoa elikkä mentiin Oittaalle piknikille ja pelaamaan mölkkyä. Mä kokkailin kanasalaattia ja korvapuusteja. Ai että ne tuoksui taivaallisille. <3

Hups. kävin kaupassa. Onneks en sortunut näihin vaan ne oli partion ruokaostokset ;)

 Nam.


Pt-treeneissä kävin ti vetäsemässä selkä-olkapäämpunttia. Sain kuin sainkin pt-Jarin piiskaamana väännettyä vikana sarjana mavea 4x 90kg :D Nyt on vaan alaselkä aivan jäätävän jumissa, ja ajattelinkin ettei ke aamun takareiska-berberi-treenistä pt-Mikon kanssa tuu yhtään mitään, mutta eipä se menoa juurikaan haitannut lihasten lämmettyä. Oli aivan sairasta tappoa koko 60minuuttinen.

3 x superina smith-kyykyt + reisikoukistus istuen (ilman taukoja)
3 x 12-15 smith-kyykky
4 x 20 superina pystyprässi smith syvältä + vipuvarsiprässi
2 x 20 superina lantionnosto 30kg kp + reidenloitontaja kumarassa

Sanoinkin treenin aikana, että jos nyt ei kukaan valita että joku synnyttää niin ei sitten koskaan. En ikinä oo pitäny sellasta mekkalaa treenissä ku eilen xD Huohotusta ja huutamista. Kumma kyllä, että nyt ei tunnu jaloissa juuri minkäänlaista kipua. Noh, yleensä meneekin se pari päivää :D Enkä olis ikinä uskonu minkälainen polte tulee persiiseen, kun tekee lantionnostot ja Mikon sanoin "reidenlevityksen" superina. Ja kumarassa meinaa sitä, ettei nojaa selkänojaan vaan naama lattiaa kohti.

Siitäpä lähdettiin kaverin kanssa suoraan ajelemaan Tampesteriin. Ensin Body Actionilla 20min tehokasta shoppailuaikaa ja tottakai tarttui taas matkaan legginsit ja paita. Värilliset olis ollu kivat, mutta noi legginsit on ihanan napakat ja käy niinikään ihan muutenkin leggareiksi. Musta on ehkä hieman tylsä, mutta mun vaatteista muutenkin on puolet mustia, eikä vaaleanpunaista enää ollut saatavilla. :( Värillisiä painitoppeja pidän kumminkin aina päällä salilla (gina tricot).


Legginseissä kiva yksityiskohta lahkeissa. Paita on tommoinen edestä lyhyt ja takaa pidempi. :)

On btw ihan mielettömän hyvää asiakaspalvelua BDA:lla :) Nyt on sellaien tilanne, että meidän suunniteltu halpa rantaloma jää väliin ku oon shoppaillu liikaa enkä halua enää loppuja opintolainoja käyttää tollasiin "turhiin" reissuihin. :D Myöskään en osta yhtäkään treenivaatetta tänä kesänä, tai vuonna.

Sittenpä oli Bullin tapaaminen, johon menikin se 5minuuttia. Tuomio: hyvä rakanne kisaamiseen "niin ettei vaan mennä seisomaan statistina lavalle" :D Ihan huippufiilis. Siitä matka jatkui Särkänniemeen. Oli kiva käydä pitkästä aikaa, mutta kyllä se 3h riitti ihan hyvin käymään kerran kaikissa laitteissa missä haluttiin. Parit suht. lyhyet yöunet alla, ja tosi kova jalkatreeni, niin väsymyskin oli aikamoinen.




Niin joo ja mullahan vaihtui hiustenväri. Ei ollut tämä ihan mielessä, vaan että tyvi tummemmalla ja muuten vaaleat. Vaalennusvärit ei oo kovin hyviä mun päänahalle, joten päätin kokeilla jotain uutta. Nyt on koko pää vaaleen ruskea, mutta väri kirkastuu vielä kyllä. Nyt on aika lähellä omaa hiustenväriä. En oo vielä päättäny tykkäänkö vai vihaanko tätä. :D Alaosa on edelleen tumma.



Mulla ei oo oikein ollut aikaa eikä kiinnostusta istua koneella näin kesällä päivittelemässä blogia. Joten kesän ajan tulee säännöllisen epäsäännöllisesti postauksia. :) Mulla jussi menee ihan vaan kotona ja treenatessa. Rennosti vaan. Hyvää Juhannusta!

-Metukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti