perjantaina, kesäkuuta 14, 2013

Valmennusjuttuja ja uunirahkaa

Ja homma etenee hienosti. Sadun kanssa on nyt sovittu vimppa tapaaminen sekä ens viikolla oli muutenkin jo tiedossa käynti Body Actionilla sekä ehkä Särkänniemi, niin samaan syssyyn on nyt sovittu miittinki Bullinkin kanssa. Syksy 2014 onnistuu myös vaikken olekaan Suomessa. Siinä olis nyt siis hommat 98% lyöty lukkoon. ;)

Taas innostuin eilen leipomaan oman maan raparpereista piirakkaa sekä päätinpä samalla tehdä ittelle uunirahkaa joka oli muuten ihan hullun hyvää. Ihan ku olis syöny rahkapiirakan täytteitä :D

170g uuniomena-skyr
80g munanvalkuainen
150g mansikoita

Kaikki sekasin ja uuniin 200c 20-30min. Nauti. Toi on sellanen ohje, jota voi tuunata ihan miten vaan riippuen aineista. Esim. omena sopii varmasti ja maustamatonta rahkaakin voi hyvin käyttää, joko makeutusaineella tai ilman. Kanelilla tai ilman.... Tänään illalla uusiks!


Raparperipiirakka versus metun "rahkapiirakka"

Alkoipa sitten sataa eilen ku piti mennä rangelle ja samalta näyttääpi tälläkin hetkellä. Aurinko where are you? Aamulla herätys aamulenkille vaikkei kauheesti huvittanu, mutta kuravaatteet niskaan ja pihalle. Ei voi kyllä sanoa, että ikinä olis kaduttanut se, että pääsee ylös sängystä ja lähtee lenkille. Nyt on tältä viikolta 3 aerobista pulkassa. Vielä ajattelin yhden tehdä golffin muodossa. Eipä tässä oikein muuta ihmeellistä oo. Hyvää viikonloppua!

-Merkku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti