torstaina, kesäkuuta 13, 2013

Selkää, leipomista ja golffia.

Siis ei hemmetti, jos sitä olis miljonääri niin tekisin viikon kaikki 5 treeniä ptn kanssa. Ei yksinään voi ikinä vetää itteensä niin piippuun. On kyllä semmonen jäätävä kokovartalojumi päällänsä eilisestä rinta-olkapää treenistä sekä tiistain etureiskoista&pohkeista, että meinasin jättää selkätreenin väliin. Pyrin yleensä tekemään isojen lihasryhmien, eli selkä / jalat, ptn kanssa. Tänään siis selkä haaberi.

Superina alatalja istuen+alatalja seisten 4x15-25
Ylätaljalaite 3-4 sarjaa hitaita ja nopeita toistoja.
Superina kulmasoutu + mave

Hauis tanko alhaalta 7 / ylhäältää 7  / koko liikerata 7
Hauis kp. molemmat kädet / hammer-ote

Noissa vikoissa liikkeissä vaan 30sec breikit. Semmonen tehokas 15min haabereille tosi lyhyillä palautuksilla. PikkupuNppi.

Eilen illalla innostuin leipomaan. Itsehän en tietenkään mitään saanut syödä, mutta eihän se haittaa. Tyydyin vaan haistelemaan leipomuksia ;) Kyllä meillä yksi syöjä täältä löytyy haha. Puolukka-kaneli-kauramuffareita jjami. Myöskin mun lemppari aamu/iltapala tällä hetkellä on valion pehmeä raejuusto sekä puolikkasurvos-vehnälese-psyllium-mössö. Ja cashewt oli loppu, joten mukaan mantelilastuja. On hyvvee. :) Mun mielestä puolukat ei ehkä niin hyvin sovi rahkaan, koska molemmat on niin happamia, mutta hieman suolaiseen raikkaan sopii ku nenä päähän. Soijalesitiini tekee raejuustosta ihanan kermaista, varsinkin jos antaa olla yön yli jääkaapissa.


Pitipä saada munanvalkuaista Kampin supermarketista, muta ylläripylläri siellä oli vain yksi purkki jäljellä. Hemmetti ku aina loppuu enkä jaksa vain sen takia käydä Mayor'silla. En tykkää YHTÄÄN heittää keltuaisia pois, yhyy, voi keltuaisparat. Mass.fi ainakin saa 1kg pulloja munanvalkuaista a 5,90e. 

Eväshetki autossa. Puddingia ja pähkinöitä. Spork aina mukana.

Tulipa kauppareissulla myös otettua matkaan viimein uusia skyr-rahkoja. Nehän on tosi keinotekoisia sis. makeutusainetta, mutta ihan hyvää vaihtelua jos esim. kerran kuussa semmosta syö. Ravintoarvot täsmää suunnilleen, mutta purkki taitaa olla vain 170g. Jos siitä haluaa normimaitorahkaa vastaavan määrän niin rahkaa on laitettava sekaan tietenkin 80g tai raejuustoa 65g. Näin myös se pahin makeus tässä rahkassa hieman peittyy. Uusina makuina siis banaani, uuni-omena ja kuningatar.


Tänään vois taas vähän leipoa, tällä kertaa omenapiirakkaa. ;) Huomenna on lepopäivä, joka meinaa aamulenkkiä ja rullailua salilla tai kotona. Kroppa huutaa hierontaa, ja sitä olisi tiedossa sunnuntaina. Nyt mulla on myös golfjäsenyys sekä pelioikeus Vihtiin, joten tänä kesänä TASOTUS PAREMMAKSI!!!!wuhuu :D Sen verran voin valaista, että maanantaina eka kertaa vuoteen rangella ja lopputulos oli, että YRITIN lyödä alle 10 palloa, kun hermo meni kun en osunu tyyliin yhteenkään. :D Swingbytet kehiin ja tekniikka kuntoon, että ees osuisin palloon. Oon kyllä golfin tuleva superlupaus. Onkelma on myös siinä, ettei mun ainoot golfhousut mahu mulle enää kunnolla jalkaan ja paidatkin kinnaa olkapään/hauiksen kohalta ahahahha. BudgetSport here I come ;)

-Metukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti