tiistaina, lokakuuta 08, 2013

Wanna know what I'm training for?

Käytiin shoppailemassa La Gaviassa Villa de Vallecasissa lauantaina ja meinasin kuolla MITÄ ihanuuksia siellä oli yhdessä eläinkaupassa ei meillä suomessa oo tollasia hauvavauvoja näyteikkunassa <3



<3<3


Voiii kun olisin halunnut napata yhden mukaani. Siellä oli myös rottia ja muita halvimmat hiiret lähti 2,5e. Muutenkin oli jotain -50% alessa ei oo kovin mukavaa lukea sellasia kylttejä. :S


Kävin taas ihastelemassa kaikkia hifistely luontaistuotejuttuja ja mukaan tarttui jotain ihme sienisuklaata (näyttää madoilta). Löytyi myös kanttarellisuklaata ööö. Ton goolettamisen jälkeen selvisi että se on jotain Kiinalaista lääkesientä jolla on paljon terveysvaikutuksia. :D jeejee.


Oon myös pitkään halunnut maistaa kookosvettä. Senkin terveysvaikutuksista oon lukenut ja suomessa ollessa maistoin kaverilta ananas-kookosvettä, joka oli hyvää. Tää puolestaan maistu jotain...ööö... tosi oudolta. En keksinyt mikä tuttu maku, muttei ainakaan hyvä. En osta enää.





Mulla on ollut tässä viime viikon iso ongelma ruokailujen kanssa. En oo jaksanut kokkailla enemmän kerralla, joka on johtanut kunnon soveltamiseen ja säätämiseen. Myös ruoka-ajat on ollu ihan päin peetä. Tarpeeksi oon kyllä syönyt, on sitä tullu sen verran hyvin opittua silmämääräisestikin syömään oikeita asioita ja annoksia. En tykkää kanasta täällä yhtään (sen valmistaminen kestää miljoona vuotta kun pitää perata kaikki kalvot mäkeen) ja jauhelihassa on kaikkea shaibaa. Vettäkään en oo juonut tarpeeksi. Nyt on otettava itteä niskasta kiinni ja alettava harrastamaan kerran viikossa food preppiä. Kunnon viha-viha suhde ruoanlaittoon yhyy mä en vaan JAKSA pitäs palkata joku personal cook. Nyt kumminkin viimein keksin lounaan, josta oikeasti tykkään. Jauhelihat/kanat vaan pannulle ja perään kasan pakastevihanneksia ja parsaa. Paljon mausteita ja chilitahnaa niin avot kerrankin ruoka josta tykkään. Olipa taas hieno ja vaikee ruoka haha. Vaikuttais vaan siltä mitä englannissa, eli vedin aika monesti kaksi kertaa päivässä jauhelihaa kun mikään muu ei oikeesti maistu. Tai toki lohi on hyvää ja sitä sekä tummaa hirvipastaa tulikin ostettua IKEAsta jee. Noh, pääasia että syön. :) Oon vaan todennut, että paras tapa vetää naamaan kanat ja kalkkunat on tunkee siihen niin paljon chiliä ettei ei edes tiedä mitä syö. :D Mutta toi toimii, tuoksukin oli ihan eri kun ennen.

Tää viikko on viimeinkin kevyt viikko ja meinasin siis tehdä yhteensä 3 punttitreeniä pumppaillen keskittyen lihaksen voimakkaaseen supistamiseen eikä painoihin. Lisäksi kelasin riipasta muutaman aamuaerobisen + paljon lihashuoltoa. Katsotaan toteutuuko käytännössä. :D Tänään tein etureiskat ja pohkeet ja tuntu, että ne meni ihan jäätävään pumppiin enkä meinannu päästä rappusia alas vetämättä nenälleni. Kovempi treeni siis ? Hehee, no näin käy aina kun tekee treenin läpi vauhdilla alle minuutin palautuksilla, polte on kamala.


Oon muuten koko kesän tähän saakka joka kerta ennen jalkatreeniä (2 kertaa viikossa) ja ekojen sarjojen aikana tehnyt rullailua lihaksille. Voin muuten kertoa, että melkeen jo pystyy reiden sivut vetämään rullalla KOKO PAINOLLA eli molemmat jalat ilmassa. Ei satu paljookaan eli todellakin auttaa lihaskalvojen kireyteen, kun lahtötilanne oli se, että melkeen koko paino piti olla toisella jalalla, sillä siis joka koskee lattiaan. :D Parasta lihashuoltoa mitä maa päällään kantaa ja se o halapaa se! Pakko käydä kun ei pääse hierontaa, tai noh mä en halua mitään karvakättä hinkkaa mun persettä ja reisiä ojennukseen. lol.

Asiasta seinään tää mimmi on mun IDOLI!!! Ihan miääletön 17 tai 18 vuotias ja todella vahva crossfittaaja. Mäkin haluan kokeilla crossfittiä asap!!! :D Ihan käsittämättömiä noi sen treenivideot, ei musta oo tohon. Kyllä mä vielä joskus näytän :D

Tästä vielä motivaatioo maanantaihin!


-Metu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti