lauantaina, toukokuuta 17, 2014

Arkihaaste

Piti alkaa vääntämään tikusta asiaa. Mut haastettiin instassa tekemään tämä, joten teenpä sen sitten tänne bloginkin puolelle. Enpä mä tiedä kiinnostaako tämä ketään, mutta kirjoitetaanpas silti. En nyt jaksa mainostaa tätä "oi miten tää fitness ei ookaan ihanaa glitteriä vaikka kaikki niin luulee" Joo niin nähty. Luuleeko joku oikeesti noin? Vaikka joku ihminen jättäisikin kaikki negatiiviset asiat blogin ulkopuolelle niin ei kai kukaan oikeasti kelaa että "ahaa tolla on elämä niin helppoa eikä ikinä ole huonoja päiviä" HAH impossible!

Mun päivät vaihtelee tosi paljon, mutta tässä mun eilinen päivä. Yritin napsia kuvia mahdollisimman paljon, mut ihan mahdotonta muistaa koko ajan. Vanhassa blogissa otin kuvan ihan kaikesta, mut nyt ei jaksa eikä muista. Puhelin tulee vaan täyteen tyhjänpäivästä roskaa ja aika tylsää kun kaikissa blogeissa on se sama kuva kanasalaatista. :D Mutta kuvattomat blogitkin on aika boring.

Pyrin heräämään joka aamu viimeistään klo 8.30. Siitä sitten pillerit naamaan, vaatteet päälle ja pihalle. Mulla kestää yleensä herääminen aika kauan ja tässä ainakin olis parantamisen paikka etten jää koomaamaan sänkyyn vaan ylös ulos ja lenkille!

Herätys kello 08.30, pilsut ja systeemit naamaan ja lenkille 9.00-9.45. Mulle koutsi suositteli ottamaan kofeiinitabuja ennemmin kuin kahvia ennen aamulenkkiä, sillä iso määrä mustaa kahvia saattaa aiheuttaa sen, että vatsa sanoo itsensä irti. Noh, ei oo ollut mitään ongelmaa kun kotona olen juonut laatu(luomu)kaffia tyhjään vatsaan, mutta ans olla kun koulussa otin cafe solon tuplana (noin 200mg kofeiinia) iltapäivällä niin treenin jälkeen ainaki vatsa toimi hahahah.



Ollaanpas sitä surullisen näkösiä hah.




Kaupan kautta kotimatkalla ostamaan allergialääkettä ja hedelmiä ja marjoja. Tää ehkä ottaa päähän eniten (koska oon niin laiska käymään kaupassa), että helposti voisin jättää vaikka aamu/iltapalalta marjat/hedelmät veks jos niitä ei oo mutta nekin on syötävä. Saa rampata kaupassa joka päivä ku ei nää mansikat säily :D

Ateria I ja teetä/kahvia 10.00 ja riisin keittoa.

Aamun vihreä smoothie. Oikeasti söin eilen puuroa, mutta kappas kun en muistanut nälissäni kuvaa napata hahaa. Mutta se on perus prodepuuro banaanilla!

Mun lemppari ehdottomasti sitruuna vihreätee stevialla (ja pakurilla). Nams.

Puoli kiloa riisiä riittää muutamaksi päiväksi.

Lukemista 10.00-11.30


Hyi hyi.

Kamat kasaan ja läks tunnille klo 12.10

Tunnilla 12.40-14.30 ja Ateria II naamaan 13.30


Siirtyminen toiselle kampukselle ja lukemista (ja kahvia ofc) 15.30-17.00

Tykkään mun minikylmälaukusta. Mulle jokapäiväiseen käyttöön sixpack bag on liian kömpelö ja iso. Tää on just sopiva ja mukaan mahtuu just ja just 2 kpl 0,75l lunch boxia sekä yksi pienempi (salaatille).

Yliopiston kahvi on ällöä ja kitkerää. Luin Eevskun postauksen kahvista ja hän juuri mainitsi sen, että laatukahvin maun erottaa todella huonosta. Suomessa tykkään ihan peruskahvista ilman mitään, no problem.

Ateria III 16.30

Tänään piti säätää ruokien järjestyksen kanssa, joten iltapala tässä vaiheessa päivää. "Pannari" ja marjat. Yllättävän hyvää ihan kylmänäkin. Näyttää kyllä lähinnä sille polyuretaanille jota käytetään tiivisteenä. Mmm herkullista!

Tunnilla 17.30-20 (joo I know pe iltana hirveen mukavaa mut se oli vika päivääää)

Repesin tälle kuvalle ku näyttää siltä että proffalla keskari pystyssä.

Ateria IV 20.00

Mielenkiintoista. Riisiä ja kanaa kylmänä! Kukapa olisi arvannut. Oli muuten oikeesti hyvää. Riisistä ei saa pahaa sitten millään.

Salille 21.45 treenaamaan selkä-hauis



Salilla klo 22.45 ei oo paljon jengiä. En jaksanu nyt leikata kuvia kivannäköisiksi.

Ateria V 23.30


Normaalisti en treenaa ikinä noin myöhään, sillä sitten ei tuu uni illalla, mutta eilen oli pakko kun en päässyt sängystä ylös kello 07.00 (en herää herätyskelloon liian lyhyillä unilla vaan laitan samantien pois päältä). Jouduin vetämään treenin ihan kauheella sykkeellä koska sohaisin silmääni jotenkin oudosti kun kutitti ja lopptulos, että se silmän kalvo meni jotenkin ällösti ja aloin ettimään lääkäreitä. Pääsin sitten kumminkin treenaamaan, mutta vasta 22.00. Treenin jälkeen niin kuolema fiilis, ettei todellakaan ollut ongelmaa etteikö olis saanu unenpäästä kiinni. Nukuin ku vauva.

Sellasta siis eilen. Ei ollut ihan normipäivä, koska ruoat ja treenit söin ihan eri järjestyksessä. Mutta eeniwei. Olen hyvin laiska ruoanalaittaja yleensä, mutta siihenkin tottuu tavallaan. Alussa monen päivän ruokien laittaminen tökkii, mutta kun se on pakko tehdä niin kyllä siihen sitten löytyy aikaa. :) Hyvää viikonloppua!

-mertsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti