maanantaina, joulukuuta 09, 2013

Jumppaa jumppaa

Pitkä viikonloppu mullakin takana vaikken itsenäisyyspäivää viettänytkään, mutta täällä oli Constitution Day joten meilläkin vapaa perjantai. Opiskeltua ei juuri tullut, mut kaveri käymässä niin käytiin viimein Pradossa (museo) ja nyt varmaan jo kymmenettä kertaa piti lähteä Kapitaliin, Madridin yhelle isoimmista klubeista niin bileseurue päätti lähteä niin myöhään, että mä en olis jaksanu olla siellä ku jonku tunnin. Joten jäin TAAS kotiin luulen että luovutan enkä vaan käy siellä kertaakaan :D 6 asti aamulla hereillä nou thanks! ;)


Seinässä kasvaa metsä.

Sovellettu aamupala: näkkäriä munalla ja pakastetulla banaanilla! NAM! Bansku sopii kaikkeen :D

Lisää lihaa reisiin kiitos! Tuntuu että mikään muu lihas ei kasva ku hauis ja ojentaja haha.

Valmiina lähdössä pileisiin ja sitten meni suunnitelmat uusiks. Eli meikit pois ja unille :D ps. oon ärsyttävän valkonen, kalkkilaivan kapteeni as my mother says it.

Jalakajumppaa tänään. Nicole Wilkinsin joku video tuli katottua ja teinkin sitten taas vähän sovelletusti näin (smith taas varattu joten treeni vaihtui lennosta):

Sumoveto 4x50-60-70-80kg
SJMV 2x15 (50kg)

Superina leveä prässi + reisikoukistus seisten 3x15
(loppuun 25 nopeaa ja syvää prässitoistoa)

Superina lantionnostot 3-4x60-70kg + yhden jalan prässi alas (leuanveto/dippikone) (kts. video) :D

TUNTUU! Reippaasti vaan painoa siihen, hyvä liike mutta mulla kaikkien liikkeiden kombona rasittui alaselkä liikaa joten ei nyt tällä kertaa ollut sopiva. Kokeilkaa jos salilta tämä laite löytyy!


Vähän huono video, mutta siitä näkee mitä meinaan. En löytänyt nyt sitä videota, jossa Nicole opastaa tässä liikkeessä. :)

Joo ei tällä kertaa muuta, vähän kiirettä pitää tässä nää vikat pari viikkoa ennen lomia.

-Mertsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti